måndag 13 september 2010

Får ta igen det ikväll...

Inte mycket har hänt på tradingfronten idag. Fick slasha min trade på Strömsgodset - Molde då jag ansåg det vara lite riskfyllt och ligga kvar. Sist jag tittade var oddset uppe på 2,30 men jag vet inte om det sjönk senare. Någon som vet?

Ikväll får jag ta igen det med In-Play trading på Stoke - Aston Villa :) Har lagt in ett tradingspel med en av Fotbollspengars metoder och sen ska jag trada med hjälp av BetAngel. Ska bli oerhört kul!


Nya kunder på Betfair får 300 SEK att spela för! Klicka här för att börja spela!

2 kommentarer:

 1. Nå, blev det några pengar? :)
  Jag hade en otroligt tung avslutning på min trading igår, gick från +700kr till -200kr på de sista 5 matcherna. Allt gick åt fel håll!
  Tog dock igen dessa idag =).
  Vad är det du tradar med BetAngel? Scalping?

  SvaraRadera
 2. Jadå, jag körde ett tradingpass på 45 minuter. Tog bara första halvlek. Sen var jag rätt nöjd :)

  Satan, sånt ät riktigt surt! Då tänker man att 700 spänn skulle man nöjt sig med. Har också varit i den situationen några gånger. Gutt att du tog igen det iallafall :)

  Nää, jag tradar när där är avbrott i spelet. Typ inspark, hörna, frispark och så. Vid inspark har ju oddset en tendens att gå neråt då det inte kan bli mål på en stund.
  Vid hörna bokar jag oddset sedan köper jag tillbaka 1 eller 2 tic högre.

  Kommer ihåg en gång då Barcelona spelade mot ett sämre lag, Messi blir fälld precis utanför straffområdet och det bli frispark. Oddset går upp 10 tic !!! Där casha jag in rätt bra kan jag säg!

  Har prövat scalping på hästlopp innan start. Det var lite invecklat för min smak så där blev bara småpengar.

  SvaraRadera