måndag 6 september 2010

Mörk speldag...

Det var en mörk speldag igår... Ingenting satt och det sved lite i plånboken. Men inom betting världen är såna dagar också verklighet tyvärr.
Jag brukar ju inte köra så mycket betting men nu när jag inte har Viasat och Premier League att trada på så blir det lite mer betting för tillfället.

Men även när jag sätter igång och tradar igen så kommer här komma upp speltips.

Måndagar är aldrig bra speldagar och jag får se om jag hittar något spelvärt. Kommer isåfall tillbaka lite senare med matcher.

Förresten, Manchester Uniteds odds är nu uppe i 1,97 !!! Jag hoppar in med 6000 på det oddset för att boka tillbaks lite senare i veckan :) Klockrent överodds och efter tisdag (När em-kvalet är avklarat) så kommer oddset att sjunka då fler kommer se detta. Just nu engarerar sig alla i em-kvalet.

Ta din bonus på 300 SEK på Betfair och spela Manchester Uniteds gigantiska överodds!!!

3 kommentarer:

 1. Hej jag hittade nyss din sida!
  Det ska bli roligt och följa den och jag ser speciellt fram emot kommande sprotstradeing tips;)
  Traden på Man utd verkar ju väldligt lovade=)

  Själv har jag lite pengar vilandes på
  Holland - Finland matchen där jag hoppas kunna tradea några tics på Holland tills imorgon.
  Därefter kommer jag lägga allt på Man utd, hoppas bara oddsen är lika fint då:-)

  SvaraRadera
 2. Tjenare :) Alltid kul när en läsare tycker att det är intressant ! Det uppskattas mycket. Jaa, traden på Manchester United är kassaskåps säker ;) Men ett gott råd, agera inom det närmaste för just nu har oddset börjat sjunka. Själv har jag 5000 kr på 1.96 :D Fler och fler kommer att se detta och stora summor kommer att lastas in på United imorgon eller på onsdag.

  Jag tittade också på Holland matchen. Verkade lovande. Men jag hoppade in på Irland - Andorra. Ska försöka vinna ett tic från 1,04 till 1,05.

  SvaraRadera
 3. Jag ser att jag skrev 1,97 i blogginlägget men det blev inte matchat, så fick korrigera till 1,96. Där blev det 5000 istället för 6000 kr. kan bli en riktigt skön vinst prematch :)

  SvaraRadera