torsdag 9 september 2010

Bevis på att trading är bättre än betting

Igår såg vi ett bevis på att sports trading är mycket bättre än betting. Cordoba besegrade Rayo Vallecano med 2-1 och hade jag "bettat" på en 2 så hade förlusten varit ett faktum. Nu trada jag istället och hade gröna fina siffror innan matchen startade :) Det känns rätt skönt att man vinner hur det än går i matchen!

Så vill du tjäna pengar på sport och spel, regga dig på Betfair idag och börja sports trada!

Jag förstår inte att där finns personer som kan leva på sin betting. Det är rätt otroligt.

Vad har vi att se fram emot idag på fotbollsfronten då? Inte mycket kan jag säga, 1 match på betfair (Örgryte - GIF Sundsvall) Är lite sugen på att pretrada matchen för jag tror att oddset på tvåan kommer att sjunka under dagen. Men jag väntar lite med det. Är inte riktigt övertygad inu.

Är du inte kund på Betfair inu så kan du bli det genom att klicka här, nya kunder får 300 kronor att spela för helt gratis!

2 kommentarer:

  1. Betting kommer aldrig jag heller att ge mig på kan jag lova! Alldeles för många ggr "fel" lag vinner eller att det slutar oavgjort eller dyl!

    Kan du inte göra ett innlägg ang hur du började din trading karriär? Vilka summor, system och dyl? hade varit kul att läsa eftersom jag själv är i startgroparna..

    SvaraRadera
  2. Så sant! Jag är också rätt då trött på det ;) Ska bara köra lite roliga kombispel ibland.

    Jovisst, det kan jag göra. Det kan ju fungera som en inspirationskälla för många. Så det kommer du att få se inom snar framtid :)

    SvaraRadera