tisdag 7 september 2010

SPELTIPS 2 TISDAG:

Gateshead - Southport (England, Blue Square Premier) (20:45)

Speltips: 2
Odds: 2.86
Bolag: Betfair
Insats: 6 Units
Resultat: FEL!! Läste att Southport missade ett dussintal bra chanser i första halvlek och i andra tog Gateshead över totalt. 1-0 blev slutresultatet efter måå i 90:e minuten.

Här tycker jag att oddsen sitter ganska snett. Jag hade aldrig i min vildaste fantasi trott att Gateshead skulle bli favorit i den här matchen med tanke på hur laget har börjar seriespelet !
Laget ligger nästsist efter 7 spelade matcher med endast 5 poäng. Man har inte lyckats vinna på sin hemmaplan inu.

Southport imponerar. På sina 5 senaste matcher har man 3 vinster och 2 oavgjorda. Man har dessutom inte släppt in mål på de 4 senaste!

Båda lagen har lite problem med skador men jag tror på en tvåa. Till oddset 2,86 måste man bara testa detta!

Jag kommer även att köpa oddset 2.86 på Betfair för att senare ikväll trada tillbaka till en härlig prematch vinst :) Är hyfsat säker på att oddset kommer att sjunka ju längre dagen går. Är där någon som ryggar trading spelet så kan ni ju slänga in en kommentar :) Alltid kul.

EDIT: Detta spel har någon annan rekat på en annan webbsida. Jag tyckte att det var ett bra spel så jag ryggar och vill berätta för andra om spelet.

Easy Trader Pro - System som kan tjäna pengar åt dig på Betfair

2 kommentarer:

 1. Tjena..
  jag brukar kika på dina tips innan jag spelar mina spel..
  Bokar nästan bara oavgjort, men klämmer även in några korta trades på under 2,5mål och 3,5mål. Många bäckar små som det heter!
  Trading kassan är upp 30% sedan 1 September!

  SvaraRadera
 2. Alltid kul att höra något sånt :) Hoppas inte du följer mina speltips för det är jag inget vidare på ;) haha. 30% ! Det var inte dåligt mannen. Du har helt rätt tänk, för den där storvinsten alla vill vinna händer inte allt för ofta. Keep up the good work!

  SvaraRadera