lördag 11 september 2010

Stryktips Förslag (Lördag)

6,5 miljoner i JACKPOTT på Stryktipset och intresset kommer att vara på topp idag! Omsättningen har varit lite kass på senare tid med idag kan den kanske gå upp mot 16,17 miljoner? Får hoppas på det.

Dagens drag kan vara Blackpool. Varför? Jo, av den enkla anledningen att Newcastle inte har förlorat hemma på 26 raka matcher och då bör ju en förlust ligga nära till hands? Jag vet, ingen expertanalys av matchen men ibland kan det enkla vara lösningen :)Jag tror iallafall på Blackpool.

Alla tror att Chelsea ska köra över West Ham men ett London Derby är alltid ett London Derby. Det kommer att bli en tight match fast att West Ham är helt under isen.

Klicka Här För Att Spela Stryktipset På Svenskaspel.se!


Tottenham har viktig match i Champions League på tisdag eller onsdag så fokus ligger nog där redan. Jermaine Defoe är också borta och han beräknas vara borta lång tid framöver. Ettan är bara på 24% !

STRYKTIPSET LÖRDAG

1. Arsenal - Bolton: 1 X
2. Fulham - Wolverhampton:. 1
3. Manchester City - Blackburn: 1 X
4. Newcastle - Blackpool: X 2
5. West Bromwich - Tottenham: 1 X
6. West Ham - Chelsea: X 2
7. Wigan - Sunderland: 1 X
8. Queens PR - Middlesbrough: 1 2 "MG"
9. Elfsborg - Mjällby: X
10. Helsingborg - Gefle: 1
11. Trelleborg - AIK: 1
12. Åtvidaberg - Malmö FF: X 2
13. Syrianska - Norrköping: 1

Har spelat ett R 0-7-16 utökat med en matematisk gardering. 32 kr kostar systemet då. "MG" står för matematisk gardering.

Jag önskar alla lycka till och se nu till att få 13 rätt ! :D

Resultat: 12 Rätt !! Men spelade ju reducerat system så när allt var rättat och klart så blev det 1 elva och 4 tior. VINST: 131 SEK !!! (Hade West Bromwich vunnit och Elfsborg - Mjällby kryssat hade det blivit 13 rätt)

Klicka Här För Att Spela Stryktipset På Svenskaspel.se!

3 kommentarer:

  1. Grymt bra tippat måste ja säga. Sprack du på Elfsbog bara väl?

    SvaraRadera
  2. Man tackar :)Jaa, det blev ju så tyvärr, men jag spelade ju system med 12 rätts garanti så när jag hade rättat klart så blev det bara 11 rätt ändå. Det blev ju lite plus i kassan :)

    SvaraRadera
  3. okej vad synd ändå, men plus e ju alltid bra :)

    SvaraRadera