måndag 14 april 2014

Tradingspel nummer 51: Reading - Leicester

Hur tänker oddssättarna i den här matchen ? Det skulle jag gärna vilja veta. Man har gjort Leicester till hyfsat klar favorit.

För många är det kanske inga konstigheter. Laget leder ju The Championship och har varit oerhört stabila under säsongen. Men där finns ett par saker som man måste ta hänsyn till inför kvällens match.

Som vanligt så brukar motivation slå klass och det är något som verkligen passar in på dagens batalj.

1. Leicester är klara för spel i Premier League till nästa säsong trots att det återstår ett par omgångar att spela.

2. Vi såg ett ganska motivationslöst Leicester i förra matchen. Då på hemmaplan och mot Brighton. 1-4 slutade den matchen.

3. Man möter ett Reading som har all motivation i världen då man jagar playoff plats. Laget ligger endast 1 poäng efter Brighton som i skrivande stund har den sista playoff platsen.

4. Där har utan tvekan firats rejält i Leicester sedan man blev PL klart. Orkar man ladda om ? Bryr man sig lika mycket som innan ? Svaret på den frågan fick vi mot Brigton...

Reading har inte vunnit på hemmaplan på 6 raka matcher och det är inget vidare. Men nu när serieledarna kommer på besök så lär samtliga spelare vara ganska taggade. Sen att man möter ett lag som egentligen helt och hållet saknar motivation gör inte saken sämre.

Personligen så tycker jag att oddssättningen skulle vara tvärtom. Förstår inte riktigt varför Leicester skulle vara favorit. Men spelet hamnar inom "riskkategorin" och därmed monterar jag ner insatsen en hel del. Men värdet finns där och då finns det ingen tvekan. Jag lirar !

Tradingmetod: Falska Favoriter

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Tar bara en försäkring då insatsen är låg. Det blir en helförsäkring.

Resultat: BACK ON THE VINST TRACK :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar