onsdag 23 april 2014

Tradingspel nummer 54: Toulouse - Lyon

Toulouse har ingenting mer att spela för den här säsongen. Långt upp till Europaplatserna och lång ner till nedflyttningsplats gör att laget kan spela avslappnat. Och det har vi inte minst fått se i de senaste matcherna. Ingen vinst på de 4 senaste och nu sist fick man stryk mot bottenlaget Sochaux. Man ger inte det där "lilla extra" och då vinner man heller inga fotbollsmatcher.

Glöm inte att checka in Spelbloggare.se där du får de allra vassaste speltipsen från några av Sveriges bästa speltipsbloggare!

Lyon är i ett lite annat läge. Kvalplatsen till Champions League kan man glömma så man får rikta in sig på att ta Europa League platsen. Det ser ganska bra ut. 3 poäng efter St Etienne med en match mindre spelad. Vinst idag och man seglar upp på samma antal poäng med 4 matcher kvar att spela...

Formen är vass med 2 raka vinster och man fick nog en rejäl boost när man lyckades besegra PSG i förra omgången. Känns som ett motivationslöst och halvtaskigt Toulouse får det extremt kämpigt mot ett ruggigt taggat och "i form" Lyon idag. Variant 2 Av Cashmakermetoden (hemmalaget) känns som gjuten i betong :)

Tradingmetod: Variant 2 Av Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring samt en halvförsäkring känns perfekt att ta idag.

Resultat: DRÖMSCENARIO OCH ETT ORDENTLIGT PLUS I KASSAN TILL ALLA SOM TOG RYGG PÅ SPELET !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar