onsdag 9 april 2014

Tradingspel nummer 49: Atletico Madrid - Barcelona

Vilken match vi har att se fram emot ikväll! Jag håller alla mina tummar för att A.Madrid ska slå ut Barcelona. I den andra matchen hoppas jag Man United drar det längsta strået även fast det verkar ganska osannolikt... Men mirakel kan ska närsomhelst så vi får se :)

Jag såg en del av den första matchen och som jag själv förutspådde så fick Barcelona svårigheter att "bryta ner" Atleticos försvar. 1-1 slutade den matchen och vad krävs då idag för Barcelonas del ? Jo, man måste framåt och göra mål. Slutar matchen 0-0 så går A.Madrid vidare på fler gjorda bortamål. Just detta borde passa hemmalaget som handen i handsken. För er som har koll på laget och vet hur dem spelar på hemmaplan i ligaspelet vet exakt vad jag menar.

Man har vunnit en del av sina matcher med 1-0 på hemmaplan och försvaret har varit prickfritt i de flesta hemmamatcherna. Ligastatistiken är otroliga 14-3-0. Endast 8 insläppta på dessa 17 matcher är också hyfsat bra...

Marknaden underskattade A.Madrid i första matchen mot Barcelona och jag tycker att marknaden gör likadant i den här matchen. Jag håller A.Madrid som favorit i den här matchen och jag hoppas de tar sig till semifinal. Med tanke på första matchen och hur det såg ut där var jag ganska säker på att spel med 15-Minuters-Metoden INTE skulle vara aktuellt men även här ligger marknaden för högt i sina oddsbedömningar. Ett prisvärt spel i mina ögon och såna liras utan att jag ens hinner blinka !

Tradingmetod: 15-Minuters-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: KÄNDES INTE STABILT SÅ JAG TRADADE UT TILL ETT PLUS-MINUS-NOLL RESULTAT !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar