lördag 12 april 2014

Tradingspel nummer 50: Münchengladbach - Stuttgart

Münchengladbach har häng på den åtråvärda fjärdeplatsen som innebär kval till Champions League. För platserna 1-3 kan man glömma få man ligger hela 10 poäng efter Dortmund och Schalke 04. Men det är riktigt jämt om man ser till lagen som ligger strax under! Leverkusen har precis som Münchengladbach 48 poäng och sen hittar vi Wolfsburg på 47 samt Mainz på 44 poäng. Med 5 matcher kvar så är det olidligt spännande!

Formen är god med 4 segrar på de 5 senaste matcherna och hemma är man tredje bästa lag i Bundesliga med 10-2-3. Bara 15 insläppta mål under säsongen. Starkt!

Mellan den 1:a november 2013 och den 2:a mars 2014 så spelade Stuttgart 13 Bundesligamatcher. Maximal poängskörd hade då varit 39. Stuttgart lyckades inkassera 6 poäng under den här tiden... 2 vinster och 11 förluster! Men... det har faktiskt börjat se lite trevligare ut för laget på sistone. På de 6 senaste matcherna har man tagit 8 poäng och man har "bara" 2 förluster. Men borta har man allt som oftast problem och bara 1 av dessa 8 poäng har tagits på bortaplan.

3-2-9 med 20 gjorda mål och 32 insläppta skrämmer inte precis slag på någon motståndare (Stuttgarts bortastatistik).

Laget ligger precis ovanför nedflyttningsplayoff och det tack vare bättre målskillnad än Hamburg.

Det känns som att detta kan bli en sevärd match då båda lagen har extremt mycket att spela för men på olika håll i tabellen. Men jag har inga problem att "välja sida" och sports trading metoden "Fegisen" känns som ett sunt val.

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: 75% försäkring

Resultat: MINUS PÅ KONTOT !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar