måndag 9 augusti 2021

Topptipset kryddas med 250K!

Måndagens Topptips bjuder på en spelvänlig rad i mitt tycke och smak och om inte detta vore nog så går Svenskaspel in och kyddar kupongen med 250.000 extrakronor! Detta gör såklart spelvärdet lite högre och och jag ska göra mitt yttersta för att sätta 8 rätt!

Kupongen som jag har valt att lämna in innehåller 2 helgarderingar + 4 halvgarderingar och kostnaden för systemet landar därmed på 144 kr.

1. Norrköping - Kalmar FF (1)

"Peking" kommer med bra självförtroende då man slog tillbaka IFK Göteborg i sin senaste bortamatch med 1-2 och dessutom lär man vara lite extra taggade då man i sin senaste hemmamatch mot Häcken förlorade för allra första gången under säsongen. Kalmar FF har gjort det helt OK såhär långt men nu väntar en oerhört tuff uppgift på Platinumcars Arena och jag tvekar inte att testa en singeletta.

2. Varberg - Sirius (1X2)

Varberg klara favoriter och det med all rätt men det är inget lag som man kan lita blint på. Sirius har inte visat upp någon större form på sistone men man har absolut en hyfsad chans trots bortaplan mot ett sånt här motstånd. Här gör jag det enkelt för mig med en helgardering.

3. Norrby - Örgryte (X2)

Norrby har visat upp nästintill onormalt bra spel såhär långt in på säsongen men här tycker jag att laget blir lite väl hårt betrodda av spelarna. Örgryte började illa men har sakta men säkert ätit sig in och tagit viktiga poäng och när Norrby står i 60% ser jag inget värde i att ha med 1:an. Plockas bort med gott samvete och i jakten på den lite högre utdelningen. 

4. GAIS - Vasalund (1X2)

GAIS kan inte göra mål. Vasalund släpper in otroligt mycket mål. Den här matchen gav mig bara huvudvärk så får helt enkelt bli 1X2. Känns som att det kan gå precis hur som helst.

5. Västerås - Akropolis (1X)

Västerås såg tokbra ut senast mot topplaget Landskrona och det blev till slut en ganska enkel seger med 3-1. Nu har tränare Thomas Askebrandt fått sparken och assisterande tränaren Kalle Karlsson tar över huvudansvaret och jag har extremt svårt och se att man skulle vika ner sig och förlora mot ett lag av Akropolis kaliber. 1X känns bergsäkert!

6. Nordsjälland - Odense (1X)

Klurig match mellan två jämnbördiga fotbollslag. Odense har jag stor respekt för men Nordsjälland på bortaplan blir tufft. Dessutom spelar Nordsjälland på konstgräs så klar fördel hemmalaget här. Hade viljat krita ner en helgardering men 1X till jämna procent känns trots allt som det bättre valet. 

7. Gil Vicente - Boavista (1)

Alltid svårt med ligapremiär då man inte riktigt vet var man har lagen formmässigt men då Gil Vicente fått behålla sin bästa målskytt från förra säsongen och värvat in nya spelare för att förstärka så känns detta som en sund 1:a. Boavista kan såklart störa här men då laget har tappat rejält i slagkraft då spelare har lämnat så tror jag att man inleder ligaspelet med en knapp förlust. Strax över 50% på Gil Vicente är helt klart spelvärt i mina ögon.

8. Stjarnan - Breidablik (1X)

Köper inte att Breidablik har seglat upp som stora favoriter här. Laget lirade Europa Conference League mot Aberdeen i torsdags och det blev en förlust med 2-3. Returen ska spelas om bara 3 dagar och allt tyder på att Breidablik kommer att spara spelare inför den uppgiften. Stjarnan besitter inte samma grundkapacitet som sina motståndare men där finns trots allt fin kapacitet. Man har bland annat besegrat serieledarna Valur på sin hemmaplan i Gardbaer och spelat 1-1 mot Hafnarfjordur på bortaplan så tar inte Breidablik den här uppgiften på fullt allvar lär problem uppstå. Absolut noll värde i att ha med 2:an så 1X får avsluta kupongen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar