lördag 14 augusti 2021

Kongsvinger trummar på i en rasande hastighet!

Kongsvinger blev degraderade ifrån den norska OBOS-ligan till den här säsongen men det står redan klart nu att truppen är på tok för bra för att harva nere i Division 2. På 10 matcher har det blivit 8 vinster, 1 oavgjord och endast 1 förlust. Den enda förlusten kom mot Halden på bortaplan med 3-2 som också är ett lag på den övre halvan av tabellen så inget att skämmas över där.

Det offensiva spelet har fungerat prickfritt och 30 mål framåt på 10 matcher skojar man inte precis bort. Med extremt enkel huvudräkning så snittar Kongsvinger 3 mål/match och det är givetvis bäst i serien.

Deras bästa målskytt har sett stekhet ut på sistone och hittills har mittfälltaren Adem Guven stått för 9 av Kongsvingers totala målproduktion.

Moss kämpar med att hålla sig ovanför vattenytan

Moss har sett otroligt risiga ut på sistone och de 3 senaste ligamatcherna har facit varit:

0-4 förlust mot Asker

1-3 förlust mot Eidsvold

3-0 förlust nu senast mot Tromsdalen

Det är inte särskilt svårt och förstå att defensiven inte alls fungerar och kommer man att lösa detta när seriens allra bästa offensiva lag står som gäster på andra sidan planhalvan ? Det är inte alls troligt i min värld så därför väljer jag att lägga pengar på följande spel i den här matchen:

Match: Moss - Kongsvinger

Matchstart: 16:00

Speltips: Kongsvinger FT (vinnare fulltid) + Kongsvinger Över 1,5 mål (Spelbyggaren)

Odds: 1,82

Insats: 3/5 units (3% av spelkassan)

Spelbolag: Unibet

Resultat: VINST ! Kongsvinger vinner matchen med 0-4.

Med kapaciteten som serieledarna besitter så ska man enkelt kunna utnyttja bristerna i defensiven hos Moss och därmed ta en relativt enkel seger. Om inget otroligt inträffar under matchens gång så ska Adem Guven och Company inte heller ha några större svårigheter att panga i minst 2 bollar.

Ska vi beställa ett 1-4 slutresultat ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar