torsdag 19 juni 2014

Ny vinst och VM lir nummer 8 är live!

Kroatien gjorde sitt jobb igår och där var det bara till att casha in efter det tidiga 0-1 målet i första halvlek. Vet en del som valde att ligga kvar med sin trade och det var fullständigt lysande gjort då både 0-2, 0-3 och 0-4 blev ett faktum!

Men jag valde att att göra det förstnämnda då man fick 7,0 efter 0-1 och det kunde jag inte motstå med tanke på att målet kom så tidigt.

Idag är det dags för ett nytt spel och jag väljer Uruguay - England matchen. Båda lagen förlorade sina första matcher i gruppspelet och nu måste båda lagen gå för 3 poäng... Det lär öppna upp en hel del ytor och jag har matchscenariot klart för mig!

Dagens spel hittar du på:

http://fotbollscash.blogspot.se/2014/06/vm-tips-8-uruguay-england.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar