lördag 28 juni 2014

Åttondelsfinaler = TRADINGSPEL !

Då är gruppspelet avslutat och vi går in i fasen där ett lag hela tiden ska slåss ut i varje match. Även kallat "den fruktade utslagningsfasen".

Värdnationen Brasilien tar emot Chile kl 18:00 ikväll och det lär bli en sevärd match. Båda lagen står för en riktigt offensiv fotboll och det känns inte alls säkert som att brassarna tar detta. Skulle inte förvåna mig om Chile skräller rejält och tar sig vidare...

I den matchen spelar jag inget utan bara njuter. Jag tänkte istället dra till med ett lir i Colombia - Uruguay matchen. Här har jag hittat ett odds som är på tok för högt och detta tänkte jag försöka utnyttja med en av Fotbollspengars smarta tradingmetoder. Har du fortfarande inte ett medlemskap hos Fotbollspengar så borde du verkligen skaffa ett. Iallafall om du älskar fotboll precis som jag! Att kunna tjäna pengar på sin passion är det alla drömmer om och både jag och många andra gör just detta med hjälp av Fotbollspengar och Betfair :)

Gå vidare för att få mer information >>>

Som sagt, nytt tradingspel är ute och du hittar VM Tips nummer 16 på:

http://fotbollscash.blogspot.se/2014/06/vm-tips-16-colombia-uruguay.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar