fredag 12 april 2013

Var hittar man bäst fotbollsodds ?

Den här frågan har jag fått ett antal gånger och givetvis har den inget rätt svar. Spelbolagen har egna oddssättare som bestämmer hur oddsen i en fotbollsmatch ska se ut. Detta varierar från gång till gång då dem måste ta hänsyn till nya händelser. Det kan t.ex vara att ett lag får viktiga spelare skadade eller avstängda och då minskar deras chans till vinst enligt logiken. Om oddsen redan har satts när något sådant inträffar så kommer oddset att höjas då fler spelare vill spela på motståndarlaget.

Är man snabb när såna tillfällen visar sig så är det inte alls omöjligt att hitta riktigt prisvärda fotboll odds som fortfarande inte har hunnits sänkas av vissa spelbolag. Nackdelen är att man måste lägga ner en hel del tid och arbete för att inte missa dessa "guldkorn". Men för att bli en vinnare när det gäller betting så gäller det att alltid skaffa sig så mycket information det bara går.

Det finns något som heter "den som vet mest, vinner mest" och det är 100% sant enligt mig. Iallafall när man tänker långsiktigt.

Men var kan man hitta bäst fotbollsodds då ?


Som sagt, det finns inget rätt svar på denna fråga men jag själv brukar besöka någon webbplats som tillhandahåller en oddsjämförelse tjänst. Därifrån kan man snabbt få en överblick på hur samtliga spelbolag ligger i sina odds. När du har lokaliserat ett prisvärt odds, som inte har hunnits sänkas, så är det bara till att logga in på spelsajten (du måste självklart ha ett spelkonto sedan innan annars så registrerar du ett nytt) och lägga ditt bet!

Men det gäller att vara snabb för om de flesta spelbolag redan har sänkt oddset på ett fotbollslag så är chansen stor att en sänkning även kommer att ske där du ska spela inom kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar