lördag 13 april 2013

Tradingspel nummer 74: Schalke - Leverkusen

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring

Resultat: LITEN MEN SÄKER VINST :)

Kommentar/Analys:


Snacka om viktig match när det gäller Champions League platserna! Leverkusen innehar 3:e platsen (som innebär CL spel nästa säsong) med 49 poäng. På 4:e plats hittar vi Schalke 04 med 45 poäng... En förlust för hemmalaget är därför otänkbart om man ska hinna ikapp. Då växer försprånget till 7 stora poäng...

Tittar vi på dagsform så ser det ljust ut för Schalke. På de 6 senaste matcherna har det blivit 5 vinster och 1 förlust. Man är även ett lag som gillar att måla. 71,4% av samtliga deras matcher har gått över 2,5 måls linan. Det är antagligen högst i hela Bundesliga.

Leverkusen har som sagt inte lika stor "press" på sig då man ligger 4 poäng för sin motståndare inför dagens match. Men man vill nog gärna hålla det avståndet. Det är framförallt på hemmaplan man tar flest poäng. Borta går det lite trögare och det ser vi på statistiken 5-4-5. Snittet för över 2,5 mål på bortaplan ligger på 78,6% och det är extremt högt. Man gör och släpper in ungefär lika många mål mät man åker till bortafigterna.

2 kommentarer:

  1. Dum fråga, men vad innebär "fegisen"?

    SvaraRadera
  2. Finns aldrig några dumma frågor :)

    Fegisen är en tradingmetod som man hittar i Fotbollspengar 5.0 produkten. Så har man köpt sig ett medlemskap av FBP 5.0 så vet man hur man ska spela.

    Annars blir det klurigt ;)

    SvaraRadera