lördag 20 april 2013

Tradingspel nummer 77: Brighton - Blackpool

Tradingmetod: Caskmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Första: Helförsäkring Andra: Helförsäkring

Resultat: DET GICK HYFSAT BRA ! 6-1 !!!

Kommentar/Analys:


Det börjar dra ihop sig i The Championship ! Brighton ligger 12 poäng efter Hull som har den sista direktplatsen till Premier League. Så man lär få rikta in sig på Playoff spel. Laget ligger 4 med 66 poäng men t.ex åttondeplacerade Nottingham har 63 poäng... Så man kan alltså snabbt tappa sin playoff plats...

Blackpool ligger på en 14:e plats med 55 poäng. The Championship innehåller sammanlagt 24 lag och då kan man tro att Blackpool skulle vara på "säker mark". Men så är inte fallet. Det är oerhört jämt och det skiljer bara 5 poäng ner till en 23:e placering som Barnsley för tillfället har.

Tittar vi på senaste matcher som båda lagen har spelat så är det inga målglada gäng precis. På de 4 senaste har Brighton gjort 3 och släppt in 1 mål. Blackpool har på sina 4 senaste också gjort 3 och släppt in 1 mål...

Jag kör med en hög insats då spelet känns väldigt tryggt.

2 kommentarer:

 1. Som sagt, jag gillar Cashmakermetoden! Här var den klockren. Men man ska, som du sa senast, inte bli övermodig för då får man sig genast en smäll på fingrarna. :)

  Men här var det inget snack om saken, bombsäker vinst. Jag spelade dock med bara med försäkring på första, brukar oftast göra så, fyller på med andra om det behövs.

  mvh
  Janne

  SvaraRadera
 2. Helt rätt. Det har hänt mig ett par gånger om. Men erfarenheten man får är grym :)

  Jag har också testat med försäkring på första men för mig har det fungerat bäst med två försäkringar från början.

  SvaraRadera