Bolton - Arsenal

Tradingspel: Boka Oavgjort

Bolag: Betfair - Nya Kunder Får 300 SEK Att Spela För!!!

Matchstart: 17:00

Resultat: FEL !!! Bolton gör 1-0 i 38:e minuten och jag tradar ut till en förlust. Better safe than sorry som man säger ;)

Kommentar:

Chelsea vann igår och ligger nu 3 poäng före Arsenal i tabellen. Arsenal kan i och för sig fortfarande vinna Premier League men det är ju inte speciellt troligt...
Men... En andra plats ger direkt kvalificering till Champions League och det är nog gunners riktigt sugna på !

Med tanke på Tottenham matchen förra gången så är där nog inget fel på motivationen. Dom vil ha hämnd !

Jag spelar även en halvförsäkring på 0-0. Grönar ut direkt om Arsenal gör ett mål och fyller på 0-0 om det står sig till minut 60 ungefär. Skulle Bolton lyckas göra 1-0 tar jag antingen en 1-1 försäkring men troligtvis tradar jag ut till en liten förlust. Beror på vilken minut målet kommer.