torsdag 21 april 2011

Jag lever fortfarande :)

Hallå ja !

Det var inte igår jag skrev här precis.

Anledningen till att jag inte har uppdaterat bloggen är att jag har dragit igång andra projekt. Jag är numer verksam inom sökmotoroptimerings branschen och har startat ett par webbsidor där jag är affiliate åt olika produkter.

Tradingen har kommit i andra hand då jag har fokuserat på att bygga upp ett litet "imperium" ;) Så nu kan jag börja trada lite mer på allvar igen och även dra in pengar på auto-pilot på mina andra projekt. Inte alls så dumt tycker jag :)

Jag kommer att börja uppdatera min tradingblogg med jämna mellanrum men det blir inte varje dag som innan.

Min drömresa till Thailand blev inte jättelyckad kan jag säga... Först blev jag sjuk i 3 dagar och sängliggandes och direkt efter blir min flickvän sjuk ! Detta var lite värre så vi fick ta en taxi in till sjukhuset i Phuket.

Det var nära på att hon blev inlagd och då skulle vi ha missat flyget men vi hade ändå lite tur i oturen. Sammanfattning, det skulle bli härliga 14 dagar med sol och bad men det slutade med 4 eller 5 dagar som var bra...

Jag kom på en sak iallafall, det blir inte Thailand på lång tid framöver för min del ! Får bli när jag är pensionär i så fall.

Såja, nu har ni hört lite om vad som händer. Hoppas att mina läsare inte har försvunnit ;)

Alla Som Blir Kunder På Betfair Får 300 SEK Att Trada För!!!

1 kommentar:

  1. Trodde Thailand var så soft att du stannade där, hade visst helt fel :) Men skönt att det verkar gå bra, och ser fram emot nya tips!

    SvaraRadera