onsdag 1 december 2010

Zenit St Petersburg - Anderlecht

Tradingspel: UNDER 3,5 Mål

Odds: 1,42 (Har inte matchats inu men ska försöka få det)

Insats: 3000 SEK

Tradingbolag: Betfair

Resultat: RÄTT !!! Zenit gjorde 1-0 i tolfte minuten och då kunde man inte stänga matchen. Jag väntade tills oddsen gick ner igen men "fegade" och trada ut vid 1,40. Men lite pengar på kontot ändå :)

Matchkommentar: Zenit har redan säkrat segern i gruppen och kan slappna avi den här matchen. För Anderlechts del så gäller helst seger om man ska kunna ta sig vidare till slutspelet.

Bara för att man är klara gruppsegrare så kommer Zenit kämpa i kvälles match, man vill gärna gå igenom gruppen med full pott. Man saknar rätt så tunga och offensiva namn idag. De som är borta: Igor Denisov, Alexander Kerzhakov, Vladimir Bystrov, Sergey Semak, Victor Fayzulin samt tredjemålvakten, Dimitri Borodin.

Anderlecht har inga nämnvärda skador precis.

Vädret: Här har vi anledningen till att detta spelet kommer att sitta ikväll. Det väntas bli 13 minusgrader när matchen ska spelas ! Även en hel del snö beräknas och det kommer att ställa till det för båda lagen. Jag tror att tempot i matchen blir lågt och många mål känns inte alls troligt. Anderlecht vill inte släppa in något tidigt mål så försvarsspel prioriteras i början av matchen. Får vi se en Anderlecht vinst med 0-1 månne?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar