onsdag 15 december 2010

Napoli - Steaua Bukarest (Europa League) (Onsdag, 21:05)

Tradingspel: BOKA "Övriga Resultat" på "Rätt Resultat" marknaden.

Odds: 5,8

Insats: 1500 SEK (Risken blir 7200 SEK)

Tradingbolag: Betfair - Nya Kunder Får 300 SEK!!!

Resultat: RÄTT !!! Jag "fegade" lite och drog mig ur innan matchen ens hade startat. Oddset hade då gått upp till 7,4 ! En rejäl höjning. Så jag tog mina pengar utan att riskera någonting :) Det var lite dumt med tanke på att Napoli vann med 1-0 efter mål i 92:a minuten! 1-0 slutade matchen. Men, men, en vinst iallafall :D

VINST: 305 SEK !!!Matchkommentar: Sista matchen i Europa League gruppspelet för dessa 2 lag och förutsättningarna är:

Napoli ligger på tredjeplats med 4 poäng (Har inte vunnit inu! 4 oavgjoda och 1 förlust)

Bukarest ligger på andraplats med 6 poäng.


Det är rätt så simpelt, vinner Napoli går dom vidare i EL. Vinner Bukarest eller det blir ett oavgjort resultat så går Bukarest vidare.

Paid Surveys Etc betalar ut RIKTIGA PENGAR till personer som är redo att svara på undersökningar på nätet.

Full fart framåt gäller för italienarna men Steaua Bukarest har visat i flera matcher att det defensiva spelet fungerar väldigt bra.

Jag tror att bortalaget kommer parkera "spelarbussen" (om man ska citera en viss José Mourinho) framför målet från minut 1 och satsa på enstaka kontringar.

Oddsen är ett stort skämt tycker jag, 1,38 på en Napoli vinst !? Under dödshot hade jag kanske lagt en peng på det oddset..... Observera kanske.

Står det 0-0 efter 12-15 minuter så kommer jag att trada ut till en fin vinst. Blir det 1 mål tidigt för Napoli kommer oddsen sjunka drastiskt men det är ju ingen fara på taket ändå, det krävs 4 mål av något av lagen ju...

Letar du efter gratis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar