måndag 13 december 2010

Cottbus - Union Berlin (Tyskland, Bundesliga 2) (Måndag, 20:15)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: 4,0

Insats: 3350 SEK (Risken blir 10.050 SEK)

Försäkringar:

Halvförsäkring på 0-0 till oddset 15,0 (482 SEK(

Helförsäkring på 1-1 till oddset 8,4 (1487 SEK)

Tradingbolag: Betfair - Nya Kunder Får 300 SEK!!!

Resultat: FEL !!! Här följde jag inte riktigt min strategi och det brukar straffa sig. Väntade för länge med att helförsäkra 0-0 så oddset var nere under 3. Trodde på 1 mål de sista 20 min så jag helförsäkra inte riktigt ända upp. Matchen slutade såklart 0-0...

FÖRLUST: 551 SEK !!!

Matchkommentar:

Cottbus hade väldigt fin form innan dom åkte på en 4-0 förlust mot Augsburg i förra matchen. Nu var det ju på bortaplan och mot ett av Bundesliga 2:s bästa lag... Så jag tror inte formen är på väg ner.
Den lilla roliga detaljen är att Cottbus besegrade Erzgebirge Aue för två omgångar sen med hela 6-0 ! Då var Erzgebirge Aue serieledare... Det var på hemmaplan men 6-0 är ändå 6-0...
Sist Cottbus fick stryk på hemmaplan var mot Hertha Berlin den 24 september och även det är ett av Bundesliga 2:s bästa lag.

Är du en nybörjare eller ett proffs på internetmarknadsföring? Med My Online Income System kan du enkelt tjäna pengar hemifrån!

Cottbus snittar 2,5 mål i varje hemmamatch och har statistiken 5-2-1.

Union Berlin ligger på en femtondeplats och har inte långt ner till nedflyttning. Poäng måste börja tas inom snar framtid.

Formen är inget vidare, man har 2 raka förluster och sist man tog en vinst på bortaplan var mot superjumbon Bielefeld den 29 oktober. Inget att hänga i julgranen precis då ALLA lag besegrar Bielefeld för tillfället...

Union Berlins bortastatistik är skrämmande dålig. Man har 1-1-6 hittills.

Med detta sagt så skulle det förvåna mig oerhört om Union Berlin lyckas knipa någon poäng idag. Jag tror att ett stabilt Cottbus tar en komfortabel seger med 2-0 ?

Gör Cottbus 1-0 så kommer jag troligen att trada ut matchodds och 1-1 resultatet. Beror lite på när målet kommer och hur oddsen ser ut. För när man håller på med sports trading så gäller det alltid att säkra sin vinst när man kan :)

Många svenskar har fått upp ögonen för Paid Surveys At Home och vilken möjlighet det är för många att tjäna extrapengar varje månad.

1 kommentar:

  1. Riktigt bra trading blogg ! Jag har precis börjat och detta hjälper mycket :)

    SvaraRadera