onsdag 8 december 2010

Arsenal - Partizan Belgrad

Tradingspel: BOKA "Övriga Resultat" på "Rätt Resultat" marknaden.

Odds: 2,36

Insats: 1000 SEK (Risken blir 1360 SEK)

Tradingbolag: Betfair

Resultat: RÄTT !! Arsenal var väldigt blekt i början av matchen så inget mål gjordes den första kvarten. Jag gick ut på oddset 3,10.

VINST: 227 SEK !!!

Matchkommentar: Arsenal behöver en vinst idag. Braga ligger på samma poäng.(9 till antalet) Arsenal är storfavorit att vinna och handlas för närvararande i så lite som 1,10 på Betfair.

Partizan är redan utslagna och kommer att sluta sist i gruppen. Ingenting att spela för alltså.

Då är det ju lite konstigt att man vill boka övriga resultat då alla tror på typ 6-0 till Arsenal. Visst, det kan givetvis bli så men jag tror inte det blir något målkalas för gunners ikväll.

VARFÖR?

1. Arsenal saknar Fabregas. Även Robin Van Persie är tveksam till spel.

2. När Arsenal "MÅSTE" vinna så har det visat sig många gånger att matcherna slutar med vinst, men med 1-0 eller 2-0... Det låser sig lite.

3. Partizan är inget italiensk lag som lägger sig platta så fort dom inte har något att spela för. Detta gäller sista matchen i gruppspelet, på ett fullsatt Emirates Stadium. Jag har bara ett ord: HEDER !

Jag tror absolut inte på någon överkörning idag. Arsenal kommer att vinna matchen men i början blir det nog lite försiktigt spel hoppas jag. Detta spel hör till i "chanskategorin" men jag tror att det har bra chans att sitta :) Det bästa med sports trading är ju att man inte behöver sitta kvar och hoppas på turen om det går emot.

Härligt lågt boka odds också !

Mitt mål är att trada ut efter 15 minuter av matchen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar