måndag 6 december 2010

Liverpool - Aston Villa (England, Premier League)

Tradingspel: BOKA "Övriga Resultat" på "Rätt Resultat" marknaden.

Odds: 8,6

Insats: 800 SEK (Risken blir 6080 SEK)

Tradingbolag: Betfair

Resultat: RÄTT !!! Rapporter om att Torres inte skulle starta gjorde att oddset steg ordentligt på övriga resultat. Jag väntade ungefär 6-7 minuter in i matchen och trada ut till 12,0.

VINST: 213 SEK !!!

Matchkommentar: Utbudet är hyfsat bra idag men jag har svårt för att hitta något prisvärt spel. Men till slut så fastnade jag för att boka övriga resultat mellan Liverpool - Aston Villa.

Kommer nog bli en riktigt het match ikväll med tanke på att Gérard Houllier återvänder till Anfield Road. Men det kommer inte bli lätt för "Villa" idag. Man har stora problem med skador plus att man endast har lyckats vinna över Liverpool 1 av de 17 senaste matcherna !

Aston Villa har som sagt oerhörda problem med skador och många offensiva spelare kommer vara indisponibla.

Marc Albrighton (blindtarm), Fabian Delph (knä), Emile Heskey (knä), Stilian Petrov (knä) Nigel Reo-Coker (knä), Sidwell (hälsena) och Andreas Weimann (fotled) är skadade och dessutom är Barry Bannan (ljumske) och Habib Beye (fotled) frågetecken inför måndagens match.

I tillägg är Ashley Young avstängd efter att ha dragit på sig 5 varningar under säsongen.


I Liverpool kommer Gerrad, Carragher och Agger inte att spela. Nu kommer Hodgson att spela med Lucas och Raul Meireles istället centralt i banan...
Statistik älskar alla så jag tar in lite här också.

Tittar ni på hur många mål lagen släpper in mellan minut 0-30 så är det 3 för Liverpool respektive 2 för Aston Villa. Det är väldigt låga siffror och med tanke på alla skador i båda lagen så känns underspel givet. Hade Steven Gerrad spelat hade det varit en "BOKA X" match men "Pool" är väldigt ojämna utan han så jag avstår.

När det har gått mellan 10-20 minuter av matchen så kommer jag att trada ut. Får se hur fort oddsen rör sig uppåt plus hur matchbilden ser ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar