söndag 26 december 2010

Everton - Birmingham (England, Premier League) (Annandagen, 16:00)

Tradingspel: BOKA "Övriga Resultat" på "Rätt Resultat" marknaden.

Odds:10,0

Insats: 700 SEK (Risken blir 6300 SEK)

Tradingbolag: Betfair - Nya Kunder Får 300 SEK!!!

Resultat:

Matchkommentar:

Everton handlas just nu i 1,60 och det beror nästan enbart på en sak. Dom besegerade Man City i förra matchen på bortaplan. Alla som checka in den matchen förstår att 1,60 är ett riktigt dåligt skämt!

Everton får tillbaka Arteta efter avstängning och Pieenar kanske spelar och det tillför ju en del i anfallsväg men mot ett Birmingham som alltid spelar otroligt tight på bortaplan så kommer det inte att bli en målfest. Är 99% säker på det.

Har du en fantastisk webbsida/blogg men ingen trafik till den? Traffic Siphon kan hjälpa dig att komma på Google Topp 10 snabbt!

Skulle inte förvåna mig om det slutar 0-0...

När det har gått 10-15 min av matchen så tradar jag tillbaka och vinner hur det än går. Om det då inte har blivit något mål.

Birmingham har även en målvakt som inte släpper in mål i onödan. Ben Foster har stått för otroliga räddningar och idag kommer där nog att krävas några också...

För er som inte gillar höga boka odds kan jag rekommendera spela på UNDER 3,5 mål. Oddset känns lite lågt i skrivande stund (1,32-1,33) men ändå spelvärt. Jag brukar vilja ha minst 1,35.

Paid Surveys Etc betalar ut RIKTIGA PENGAR till personer som är redo att svara på undersökningar på nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar