fredag 8 oktober 2010

Wozniacki - Ivanovic = 11 minuter...

Innan jag skulle gå och lägga mig igårkväll så scanna jag av Betfair marknaderna som jag brukar göra. Då så jag att tennismatchen mellan Wozniacki - Ivanovic innehöll ett litet glapp mellan oddsen 3,10-3,20. Hur skulle man kunna utnyttja detta tro?

Jag SPELA oddset 3,20 för Ivanovic.Mina pengar matchades nästan direkt och jag la in en mot order på 3,10. Det tog 4-5 minuter för att matchas till hälften ungefär och sen la jag in resten av pengarna på 3,15.
Så det tog exakt 11 minuter för att tjäna 80 SEK :) Sen sov jag gott ;) haha.

Det hade inte varit lönt och lägga in tradingspelet på bloggen för oddset sjönk så snabbt.

I skrvande stund försöker jag få till ett bra tradingspel på Tyskland U19 - AndorraU19 men det ser svårt ut. Matchen startar redan klockan 11:00 så måste vara ute ur marknaden då.

Nya Kunder Får 300 SEK Att Trada För På Betfair, Klicka Här För Att Bli Kund Idag!

2 kommentarer:

 1. Inga fina tips för ikväll? :) Kan du inte försöka lägga upp mins två spel per dag. du är ju kung på detta!

  axel

  SvaraRadera
 2. Jo, har Topptipset på gång men inga pregame matcher. Meningen är att hitta 1-2 bra spel per dag men ibland vill ju inte oddsen gå neråt ;)

  Men jag gör mitt bästa för att hitta bra spel :)

  Jag tackar så mycket för det !

  SvaraRadera