söndag 17 oktober 2010

Mallorca - Espanyol (Spanien, La Liga) (Söndag, 17:00)

Tradingspel: SPELA Mallorca till oddset 2,06 eller högre. (Jag har 2,06 själv)
Efter Det: Trada ut innan matchen börjar. (Jag siktar på runt 1,90)
Tradingbolag: Betfair
Insats: 5100 SEK
Resultat: RÄTT !! Fast att oddset drifta uppåt så tog jag mig ut snyggt och med en liten profit :)


Här förstår jag mig inte riktigt på spelbolagen. Mallorcas odds är otroligt högt !! Jag hade gissat på runt 1,70 men på vissa spelbolag får man 2,10 ! I mina ögon är det sjukt högt och oddset kommer att slashas närsomhelst. Men inom tradingvärlden kan ju allt hända så om oddset går upp till 2,10 så kapar BetAngel min position till en liten förlust.

Men det kommer nog inte att behövas :)

Alla nya kunder får 300 SEK att trada för på Betfair!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar