söndag 3 oktober 2010

Sigma Olomouc - Sparta Prague (Tjeckien, Gambrinus League) (Måndag, 18:00)

Spel: SPELA oddset 2.50 för Sigma Olomouc.
Efter Det: Trada ut innan 18:00.
Tradingbolag: Betfair
Insats: 3690 SEK
Resultat: PLUS MINUS NOLL ! Oddset rörde sig ytterst lite så jag trada tillbaka vid 2.50. Sigma förlorade med 0-1.

Här har spelbolag redan börjat sänka oddset på ettan och det kommer nog att fortsätta neråt. Ser ut så iallafall.


Nya Kunder Får 300 SEK Att Trada För På Betfair, Klicka Här För Att Bli Kund Idag!

4 kommentarer:

 1. Hej, jag har precis börjat läsa din blogg och jag tänkte börja trada på nybörjarnivå. Jag har spelat denna matcj enligt ditt tips och undrar bara: Hur tradar man ut på Betfair?

  MVH
  Andreas

  SvaraRadera
 2. Tjena Andreas !

  Alltid kul med en ny läsare :)

  Ursäkta att jag inte svarade igår men jag hoppas att du kunde gå ur matchen innan matchstart ändå.

  Men iallafall, när jag skriver trada ut så menar jag att man går ur sin position och ska förhoppningsvis ha gröna fina siffror på Betfair skärmen.

  Först så SPELA du på Sigma (Blå ruta). Efter det så ska du fokusera på den rosa rutan (BOKA). Innan matchen börjar så ska du antingen sätta samma summa på ett lägre BOKA odds eller fördela summan så att du vinner lika mycket pengar hur det än går i matchen.

  Jag brukar alltid göra så att jag vinner exakt lika mycket hur det än går :) Det vinner man på i längden.

  Förstår du inte så fråga igen annars kan du läsa avsnittet om Arbcruncher i länklistan.

  SvaraRadera
 3. Hej Jag har tidigare skrivit om en bot. Det finns ju sådana i England och de är mest för hästar och hundar. Jag har en enkel "bot" men tyvärr ibland så fungerar den inte oddset matchas inte.Varför finns det inte någon här i Sverige som kan göra en sådan,tekniken måste ju finnas.Om du vill spela på en match så är det ju inte säkert att oddset går ner,det kan ju gå upp och då vill man ju komma ur.Det finns en "bot" som är mer avancerad och passar dem som spelar med de större pengarna http://www.greyhorsebot.co.uk/ troligtvis bara för hundar och hästar.Detta måste vara något för de som kan data.

  SvaraRadera
 4. När jag pretradar fotbollsmatcher så använder jag alltid BetAngel.
  Om oddset mot förmodan går upp så kapar BetAngel min position direkt :) Fungerar perfekt. Man kan ju inte alltid sitta hela dagen och hålla koll på oddsen.

  SvaraRadera