söndag 25 januari 2015

Speltips/Tradingtips nummer 4: St Etienne - PSG (löjliga odds på PSG vinst)

Dessa lagen mötes ganska nyligen i Franska Cupen och i den matchen lyckades PSG vinna med 0-1 efter en stentuff match. Resultatet kan diskuteras då det absolut inte var rättvist men sen när blev fotboll egentligen rättvis ?

Nåväl, ny match idag och nu handlar det om lite seriösare saker. Nämligen ligaspelet. 

I just ligaspelet har St Etienne fantastiskt fin form för tillfället. Ingen förlust på de 12 senaste matcherna imponerar stort och hemmastatistiken är även den mycket imponerande. Eller vad sägs om 6-3-1 ? Addera även att laget endast släppt in 4 bollar (!) på 10 hemmamatcher förstår du själv att PSG har en otroligt tuff uppgift framför sig.

PSG har haft stora bekymmer på bortaplan såhär långt in på säsongen och ojämnheten har verkligen varit ett problem för Laurent Blanc och company. Idag har spelbolagen valt att göra laget till klar favorit och jag har svårt att förstå varför... PSG känns överskattade och det tänkte jag utnyttja med följande tradingmetod:

Tradingmetod: Falska Favoriter

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Här börjar jag med två helförsäkringar och bevakar matchen noga om det skulle behövas ytterligare försäkringar.

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar