fredag 9 januari 2015

Speltips 2: Charlton - Brighton

Fantastisk början på det nya spelåret då Sevilla gjorda precis vad som förväntades i matchen mot Celta Vigo. Nu hoppas jag kunna köra vidare på "vinstvägen" med ett nytt vinstgivande speltips/tradingtips :)

Charlton har endast förlorat 1 gång på hemmaplan såhär långt in på The Championship och trots detta så kan man se att Brighton är klar favorit att vinna den här matchen. Runt 3,50 på en rak 1:a är ganska lockande men tyvärr har Charlton ingen vidare form (7 raka utan vinst) plus att man väldigt ofta spelar oavgjort.

Brighton vann i förra omgången mot Fulham, 0-2 på bortaplan, och det var blott den andra bortasegern för säsongen. Visst, formen är uppåtgående men då Charlton är så otroligt svårslagna hemma på The Valley så tycker jag att oddsen är löjligt satta och stort spelvärde finns med en av FBP:s tradingmetoder.

Jag testar min kära "Variant 2 På Cashmakermetoden" som under hela min sports trading karriär dragit in många sköna tusenlappar åt mig och nu är det förhoppningsvis dags igen :)

Tradingmetod: Variant 2 På Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring (1) samt en halvförsäkring (2)

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar