onsdag 17 april 2024

Manchester City - Real Madrid: Bernardo Silva fixar skott på mål till ett fint värdeodds

Igår fick vi se underhållning av hög kvalité i Champions League då PSG enkelt kunde rulla ut Barcelona ifrån turneringen efter ett otroligt klantigt rött kort av Ronald Araujo redan i den första halvleken och i den andra matchen så lyckades Dortmund efter lite om och men att skicka ut Diego Simeones manskap efter en svängig match där tyskarna till slut kunde vinna över två möten med sammanlagt 5-4. Får vi samma underhållning ikväll i Manchester City - Real Madrid och Bayern München - Arsenal ? Efter de två första matcherna lagen emellan så bådar det minst sagt gott för detta!

Tittar vi på bettingmarknaderna som finns tillgängliga så finns det enligt mig en rad olika spel som känns hyperintressanta på förhand och jag har valt ut mitt allra bästa här nedanför där jag väljer att gå in med 4/5 units hos spelbolaget Betfair som erbjuder högst odds för skottspelet i skrivande stund.

En utvilad Bernardo Silva kommer att vara supertaggad

För att få blixtsnabba notiser när ett nytt speltips har publicerats på Fotbollstradaren.com så följ mig på Facebook och/eller Twitter/X.

Alla som såg första matchen mellan dessa lag fick se en fantastisk 3-3 fight där Bernardo Silva redan blev målskytt efter 2 minuter! Förutom att bli den första målskytten så avlossade han även sammanlagt 3 skott under 90 minuter och 2 av dessa gick på mål. För övrigt så fick Silva även ett gult kort i slutskedet så man kan lugnt säga att portugisen var högst involverad i matchen från start till mål.

Efter detta så har Manchester City hunnit spela en Premier League match mot Luton där det blev en komfortabel vinst med 5-1 och då valde Pep Guardiola att spara Bernardo Silva så ikväll lär vi få se en 100% utvilad spelare och enligt alla rapporter som jag läst så ska han ingå i Peps startelva mot Real Madrid.

På hemmaplan är Manchester City en maktfaktor och här är man alltid ultraoffensiva. Det kvittar egentligen vilket lag som står på andra sidan. Fina skottchanser kommer garanterat att uppstå så låt oss titta lite närmare på Silvas vilja att skjuta i Champions League:

Under pågående säsong så har Bernardo varit delaktig i 7 matcher och han har då skjutit 7 skott där 4 av dessa gått på mål. Det ger oss alltså ett snitt på 0,87 SPM/match. För övrigt så har han då tagit 1,52 skott/match och gjort 2 mål. Detta är en magiskt skicklig spelare så när han väljer att ta skott så är chansen stor att målet träffas på ett eller annat sätt.

För att summera lite snabbt så känns oddset 2,40 på att en utvilad Silva, som gjorde en kanonmatch sist som City mötte Madrid, ska ha minst 1 skott på mål väldigt generöst från Betfairs sida. Unibet har 1,97 på samma spel som jag tycker är en mer korrekt bedömning. Bet365 ligger på 2,20 och Bethard erbjuder 2,15 och detta är också odds som jag mer än gärna hade spelat men då med 3/5 units.

Vare sig Silva får till minst 1 skott på mål eller inte så är 2,40 helt klart ett mycket fint värdeodds att investera pengar i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar