tisdag 16 april 2024

Barcelona - PSG: Jag dukar upp en BetBuilder till 8,52 gånger degen


Returmötena i kvartsfinalerna av Champions League startar ikväll och godbiten är såklart matchen mellan de spanska giganterna Barcelona som tar emot leksakslaget (som jag kallar dom för) PSG. Det är stor fördel till Barca efter en stark seger i Frankrike med 2-3 i en match där bland annat Raphinha dominerade med sina 2 fullträffar.

PSG måste alltså framåt och i sådana här returmöten, där det gäller vinna eller försvinna, så kan det ofta bli tuffa närkamper mellan spelarna så vi bör förvänta oss en hel del gula kort under 90 minuter + eventuell förlängning. Jag har därför valt att bygga ihop en trevlig BetBuilder trippel som känns kanonfin på förhand till oddset 8,52. Min insats blir 3/5 units.Båda Lagen Gör Mål

Här behövs ingen större analys tycker jag. Både Barcelona och PSG har otroligt imponerande spelare när det gäller offensiven och det såg vi inte minst i första mötet där båda lagen hade 6 skott på mål blandat med en rad andra målchanser. Då PSG redan ligger under med 1 boll när domaren blåser igång fighten så kan detta bli lite av en Hawaii match känns det som. Har svårt och se att vare sig ter Stegen eller Donnarumma skulle lyckas med bedriften att hålla nollan här. 


PSG får minst 5 hörnor

PSG är oftast ett pålitligt hörnlag och chansen till att skapa hörnor minskar inte precis när man måste framåt och jaga mål som fallet är ikväll. Det enda som kan sätta stopp för att fransmännen inte fixar minst 5 hörnsparkar under 90 minuter är 2 snabba mål tidigt i första halvleken men risken känns inte så stor att ett sådant scenario skulle utspela sig.

Ousmane Dembele får ett gult/rött kort


Att lira på att en spelare ska dra på sig ett kort är alltid klurigt men här tycker jag ändå att värde finns. Här nedanför är några viktiga punkter om varför jag tror att chanserna är goda för att Ousmane Dembele tar ett kort:

  • Innan Dembele anlände till PSG så spelade han för Barcelona och att möta sin gamla klubb på sin gamla hemmaplan kan trigga igång vilken spelare som helst. Buropen lär hagla när han rör vid bollen och vi kanske får se en lite för övertaggad Dembele här ? 
  • Han gjorde mål i första mötet och firade då ganska vilt! Inget som man brukar göra efter att ha prickat in ett mål mot sin gamla arbetsgivare så känslorna för Barca är inte särskilt stora.
  • På sina 6 senaste tävlingsmatcher så har Dembele tagit gult kort i 2 av matcherna.
  • Han orsakade 0 fouls i första mötet men nu är det allt eller inget som gäller och dessutom framför sina gamla hemmafans. Då ökar chanserna för fouls och dessutom lär han bli viktig när PSG måste försvara sig.
Efter att ha checkat igenom samtliga spelbolag så erbjöd Bethard högst odds med 8,52 för denna BetBuilder så vill du rygga bör du lägga ditt spel där. Det är redan svårt att gå plus på betting men att spela hos en bookmaker som erbjuder sämre odds än marknadshögsta försämrar dina chanser avsevärt  till att bli en vinnare i längden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar