onsdag 14 december 2011

Topptipset Onsdagen Den 14 december 2011

Resultat: FEL !!! Maccabi Haifa... Jaa, vad ska man säga ? 0-3 och nästintill totalt utspelade... Herregud.

Jag har precis kommit över Topptips förlusten sen i söndags... Spelade ett 144 kr system och hade 7 rätt. Jag har sagt till mig själv att ALDRIG sätta säkra tvåor på topplag som spelar på bortaplan men vad gjorde jag då i söndags ? Jo, satte säker tvåa på Bologna - Milan...

Utdelningen blev runt 28.000 kr. Det värsta av allt var att jag skrev ett 288 kr system från första början och då hade jag X2 på Bologna - Milan. Men efter många om och men bestämde jag mig för att skrota krysset. Ett misstag som kostade mig en vinst på 28.000 kr. Ibland är spel för jäkla härligt !

Jaja, ny omgång och nya tag tas idag. Med hela 2 miljoner kr som Svenskaspel har varit givmilda att lägga in som jackpot kommer det bli oerhört intressant. Även en hyfsat lätt rad kan ge bra med pengar :)

Som många andra tror jag på Maccabi Haifa idag. Gillar egentligen inte att följa strömmen då det nästintill alltid blir fel om man gör detta. Men idag gör jag ett sällsynt undantag. Anledningen ? Jo, Schalke 04 skickar ner sitt B-lag plus att tränaren inte heller åker med pga personliga problem. Schalke 04 är nämligen redan klar gruppetta och varför ödsla onödigt krut i en betydelselös match ? Att spela nere i Israel är förbaskat svårt med A-lag och det blir definitivt inte lättare med ett b betonat lag...

Hemmavinst ska det bara bli då Maccabi är otroligt motiverade !

Spikar även Lazio. Sporting är liksom Schalke 04 redan klara gruppsegrare och kommer även dom att skicka B-lag. Det går rykte om att yngre förmågor som är runt 17-18 år ska få chansen att visa upp sig. Lazio, som är motiverade, utnyttjar detta och Klose och Cissè fixar biffen idag.

Höjer ett varningens finger för Zürich, Slovan Bratislava och Larnaca. Vaslui (som möter Zürich) är en motivationsvinnare men att spela i Schweiz och vinna på beställning är inte lätt. Fråga bara Manchester United...

Jag hoppas på lite sköna skrällar så man kan vinna lite välbehövliga julpengar. Har nämligen inte köpt julklappar inu... Ångesten börjar smyga sig på ;)

Det är även Powerplay omgång idag men tycker inte det ser riktigt kul ut. Väntar tills imorgon då det också spelas hockey !

För övrigt så kostar Topptips systemet idag 324 kr att lämna in. Ryggar du eller du tycker mina tips är värdelösa ? Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar