söndag 5 april 2015

Bästa taktiken när man satsar på fotboll

Fler och fler människor upptäcker tjusningen med att satsa på fotboll. Det är roligt, det är spännande och man kan tjäna mycket pengar på det. Man måste dock se till att satsa på rätt sätt, för annars kan det hända att man istället förlorar sina pengar.

Vårt första tips är att vara påläst. Med påläst menar vi två saker. För det första måste man kunna mycket om fotboll, om de olika ligorna, om de olika lagen, om de olika spelarna, om dagsformer, om skador, om spelarbyten och allt annat som hör till. En sajt som vi rekommenderar att besöka är http://www.bet365.com/news/sv/betting/. Här kan man läsa om alla de senaste sportnyheterna, både inom fotboll och annat sport. Ofta finns här också tips om vad man kan satsa på.

Förutom att kunna mycket om fotboll måste man också vara påläst angående odds. Man kan satsa hos de olika spelombuden runtom i landet eller på nätet. Varje spelombud påstår att just de erbjuder de bästa oddsen, men faktum är att det skiljer sig ganska mycket mellan de olika bolagen.

En del kanske erbjuder bättre odds i andra sporter, men om man är intresserad av att spela på just fotboll bör man själv jämföra oddsen på fotboll mellan de olika spelombuden. Man märker snabbt att vinsterna kan skilja på många kronor, speciellt om man satsar lite större summor.

Förutom att vara påläst finns det en del andra strategier man kan ta till när man satsar på fotboll. Det finns vissa resultat som ger mycket höga odds, eftersom det inte är troligt att dessa resultat kommer att bli verklighet. Sannolikheten finns dock alltid, vilket bland annat en 40-årig finsk man känner till.

Med tre helgalna kuponger i hockey med oddsen 591, 2 607 och 2 607 gånger pengarna vann han hela 261 000 kronor. Detta var dessutom bara två månader efter han kammat hem 170 000 kronor på två andra galna kuponger...

Att vinna på detta sätt är mycket ovanligt, men faktum är att många som är vana vid att satsa på sport ofta satsar lite pengar på sådana galna satsningar, eftersom de då kan förlora lite pengar, men däremot om de prickar rätt kan vinna riktigt stora summor. Tillsammans med detta är det en bra idé att satsa större summor pengar på resultat med mindre odds, eftersom det är mer troligt att detta är det resultat som det kommer att bli.

Som med allt annat odds och andra spel är det viktigt att komma ihåg att det inte finns några garantier till vinst. Oavsett om man läser tips från så kallade experter eller drar sina egna slutsatser handlar sport om sannolikhet och skicklighet, men även mycket om tur, slump och tillfälligheter. Därför ska man aldrig satsa mer än man har råd att förlora och alltid se odds som ett nöje bland andra nöjen och inte som ett sätt att tjäna pengar.

Man ska aldrig försöka vinna tillbaka förluster, utan alltid bara njuta av det roliga och spännande i att satsa på fotboll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar