sportbloggar.info

lördag 14 mars 2015

Veckan då jag tjänade 785,19$ på att kopiera andra forextraders!

Vilken fantastiskt vecka det har varit på eToro ! Jag slog "veckorekord" genom att tjäna så mycket som 785,19$ ! I runda slängar är detta 6700 kr. Inte fy skam på bara 5 dagar och med tanke på att arbetsinsatsen är lika med noll så blir det givetvis ännu bättre.

Har 1900$ kvar att ta ut från min egna investering och sedan är det endast vinstpengar som kommer att sitta på kontot. Ser minst sagt fram emot den dagen. Tanken är att göra ytterligare ett uttag någon gång under nästa vecka. Blir förmodligen på måndag. Uttaget ska antingen vara på 400$ eller 900$. Har inte riktigt bestämt mig än.

Jag startade mitt eToro konto i oktober och sedan dess har jag tjänat osannolikt mycket pengar väldigt snabbt. Det trodde jag verkligen inte. Här nedanför är hur min statistik ser ut hittills under 2015. Kapitalet har växt med 55,99% och det är bara den 14:e mars när detta skrivs...


Saldot är snart uppe i 7000$ (runt 60.000 kr) och det är inte alltför långt kvar till den magiska 10.000$ gränsen!

Vill du också börja tjäna pengar med hjälp av eToro ? Ingen arbetsinsats krävs. Detta är copy trading. Man kopierar andra framgångsrika traders och tjänar passiva pengar :) Låter väl inte helt fel ?

Kika in på den här sidan om du är intresserad. När du "kommit in" så avslöjar jag vilka 4 "supertraders" som jag just nu kopierar. Gör likadant och få bästa möjliga start!

3 kommentarer:

  1. Hei
    Hvor stor konto åpnet du med hos etoro?
    Egil

    SvaraRadera
  2. Hvor mye satte du innpå etoro for å starte?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag satte in 300$ från början men sen fyllde jag på. Så sammanlagt har jag investerat 2900$ av egna pengar.

      Radera