fredag 28 oktober 2011

Union Berlin - St Pauli (Tyskland, Bundesliga 2)


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,65 @ Betfair

Försäkringar: Här tar jag endast en 25% försäkring på 0-0 (16,5).

Resultat: FEL !!! Jäkla otur bara. Jag försäkrade till 50% när det blev halvlek och tog sedan försäkring till 80% när 60 minuter hade spelats. Givetvis gör St Pauli 0-1 i 63:e och det är bara att se glad ut och trada ut till en förlust. Lite trist. Matchen slutade till slut 0-2 så ni som valde att gambla lite gjorde rätt (denna gången) ;)

Kommentar/Analys:


Här snackar vi värdespel till 300% !!!

St Pauli öser in mål i Bundesliga 2 och frågar ni mig så talar det mesta för att dom spelar i högstadivisionen till nästa säsong. Även fast dom för tillfället "bara" ligger på en fjärdeplats.
På de 6 senaste matcherna har man gjort 15 mål och släppt in 10 mål.

Man kan alltså både konsten att släppa in och göra mål. Det är en fördel för mitt tradingspel idag ;)

Union Berlin är inte heller så dåliga dom. På hemmaplan är man otroligt svårflörtade och man spelar en rolig anfallsglad fotboll. På de 6 senaste matcherna har Berlin producerat 11 mål framåt och släppt in 6 mål.

Idag tror jag på en öppen match där båda lagen går för vinst. Håller St Pauli som en liten favorit och när jag ser att oddsen sitter korrekt spelar jag!

Gamblar lite och tar en 25% försäkring. Står det 0-0 i halvlek så måste man agera annars riskerar man för mycket. Jag hoppas på 0-1 till St Pauli en bit in i första halvan och då grönar jag direkt till en vinst :)

Gör Berlin 1-0 istället kommer oddset säkerligen att gå upp en bit också och även då kommer jag att gröna ut till en vinst.

Varför det är ett värdespel ? Det är inte ofta man kan få ett så lågt boka odds som 3,65 plus att 0-0 resultatet ger hela 16,5 i odds ! = VÄRDESPEL !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar