fredag 7 oktober 2011

Cypern - Danmark (EM-Kval)


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,6 @ Betfair

Försäkringar: 25% försäkring på 0-0 (16,0) och halvförsäkring på 1-1 (10,0)

Resultat: RÄTT !!! Enklare kan det inte bli, efter 22 minuter leder Danmark med 0-4... Efter 0-1 grönade jag inte då 1-1 resultatet var för högt. 0-2 kom i elfte minuten och då kändes det onödigt att gröna så jag satt kvar. 0-3 kom lite senare och då avvaktade jag bara. Efter 0-4 släppte jag matchen helt och lät det gå utan att trada ut :) Den största vinsten på länge blev ett faktum då matchen slutade 1-4 ! Congratz till alla som ryggade !!!

Kommentar/Analys:


Vårt grannland Danmark har allt i sina egna händer kan man säga. Vinst idag hade inneburit ett 3-poängs försprång ner till Norge som för tillfället ligger på exakt samma poäng som danskarna. Men grejen är att Norge har 1 match mer spelad så vinner Danmark idag... Jaa, ni förstår själva. GULDLÄGE !!

Cypern då ? Jo, man har endast lyckats skrapa ihop 2 ynkliga poäng och det har förvånat mig mycket ! Jag trodde Cypern skulle ta många fler poäng. Defensivt har Cypern förbättrats oerhört mycket under åren men offensivt händer där inte så mycket.
Lyckas man inte göra mål framåt så är det ju svårt att vinna eller ens ta poäng...

Slutsaten blir: Bränner Danmark detta gyllene läge att dra ifrån värsta konkurrenten så har man inte i ett EM att göra. Kom igen Danmark, gör en svensk man glad idag !!! :D

Jag hoppas på ett danskt 0-1 mål under första halvleken så jag kan gröna ut mig både på matchodds marknaden och mitt 1-1 resultat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar