torsdag 27 oktober 2011

Rasistanklagelser mot John Terry

Efter matchen mot QPR (som jag kommer att minnas länge) så påstås det att Chelseakaptenen John Terry skulle ha sagt rasistiska glåpord till Anton Ferdinand.

Om detta stämmer råder det delade meningar om. John Terry själv säger att Ferdinand och han själv pratade ut om den lilla dispyten som uppstod 10 minuter efter att matchen var avslutad och sen var detta ett avslutat kapitel.

Jag menar, varför då all denna hysteri ? Nu ska FA gå in och göra en fullständig utredning om detta. Härligt FA att ni lägger resuserna där dom behövs...

Ta mig inte på fel sätt, har Terry gjort sig skyldig till dessa anklagelser ska han straffas med böter och låååååååång avstängning. Rasism inom fotbollen borde inte finnas. Med andra ord borde den inte finnas överhuvudtaget runt om i världen men dessvärre finns här idioter lite varsomhelst som håller på med sånt inu.

Även Led Ferdinand (Anton Ferdinands kusin) vill att Terry ska bli bannlyst från det engelska landslaget. Visar det sig att anklagelserna stämmer borde Terry aldrig få spela i det engelska landslaget mer enligt mig.

I stridens hetta kan man säga mycket dumt men man säger aldrig något rasistiskt.

Ska bli kul och se hur detta utvecklar sig. Jag står på John Terrys sida så länge jag bara kan :)

Vad tycker du ? Om det visar sig att Terry har sagt dessa saker, vilket straff förtjänar han ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar