onsdag 5 oktober 2011

Spela Bingo På Internet

Att spela bingo på internet har snabbt blivit en enorm succé och där poppar hela tiden upp nya aktörer inom ämnet. Jag själv är intresserad av all slags spel så jag har givetvis hoppat på trenden :)

Det roligaste med bingospel är givetvis att man kan vinna pengar, ibland riktigt stora summor när jackpotten har växt sig stor. Man spelar för att vinna, inget snack om den saken.
Men en annan grymt rolig grej är enligt mitt tycke gemenskapen.
Nu kanske det inte ansers vara så stor gemenskap när man stirrar in i en dataskärm och hoppas på vinst men i de flesta bingorum kan man enkelt ta kontakt med andra spelare genom att använda chattfönstret som finns tillgängligt.

Detta gör jag ofta när jag sitter och spelar. När man kommer in i ett bingorum så är nästan samtliga personer lika trevliga till varandra :) Det gillar jag starkt !

Jag har konto hos 4-5 olika bingosajter. Anledningen till detta är enkel. När jag känner mig spelsugen så vill jag gärna spela där jackpotarna är höga. Därför letar jag alltid efter bingosidan med störst jackpot och sedan spelar jag där.

Många har bara konto hos 1 bingosida men detta anser jag vara rätt så dumt då samma sida knappast erbjuder högst jackpot varje gång du vill spela ! Jag rekommenderar starkt att skaffa spelkonto hos ett par olika bingosidor.

Detta kommer du att vinna på i längden !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar