tisdag 11 oktober 2011

Irland - Armenien (EM-Kval)


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,85 @ Betfair

Försäkringar: INGA FÖRSÄKRINGAR!

Resultat: RÄTT !!! Irland hade ett par bra chanser i första halvlek men lyckades inte pricka in 1-0. Då är det inte fel att Armenien gör ett självmål i slutet av första halvlek :) 1-0 till Irland och där grönad jag omedelbart ut till en vinst. Irland vann matchen med 2-1.

Kommentar/Analys:


Detta är sista matchen för båda dessa lag och såhär ligger det till. Ryssland innehar just nu förstaplatsen i gruppen på 20 poäng. Irland ligger på en andraplats med 18 poäng. 3 ligger inte mindre än Armenien på 17 inspelade poäng.

Ryssland möter Andorra på hemmaplan ikväll och bränner man där... Ja, då har man absolut inte i ett EM slutspel att göra. Ryssarna lär vinna! Detta är både Irland och Armenien medvetna om så direkplatsen är helt körd. Som du säkert redan har räknat ut så MÅSTE Armenien gå ut och vinna idag. En förlust eller ett oavgjort resultat gör ingen nytta, då tar Irland hand om playoff platsen.

Armenien har därför inte råd att snålspela. Det blir full fart framåt för mål måste göras och när man möter ett Irland som inte har släppt in ett enda mål på de senaste 8 matcherna... Jaa, då blir det för svårt. Man kommer antagligen gå bort sig och Irland kontrar sönder armenierna enkelt och framgångsrikt.

0-0 resultatet ger bara 10,0 i odds och det är för lite om man ska använda denna metod med försäkringar. Därför skippar jag alla försäkringar idag då jag tror stenhårt på att Irland tar ledningen i första halvlek. Skulle det bli 0-1 tradar jag ut ändå till en liten förlust.
Står sig 0-0 till 60 så tradar jag även då ut till en förlust.

När man inte kör med försäkringar så ska man inte heller satsa för mycket pengar. Ta det lugnt men insatserna och spela för att det är roligt :)

Vad tror du ? Vinner Irland detta enkelt eller Armenien överraskar ?


2 kommentarer:

  1. Du spelade väl på Sverige igår? :)

    SvaraRadera
  2. Givetvis spelade jag på Sverige :) Finns inget annat !

    Sjukt starkt att vinna och även att gå till EM !!! Kommer att bli en awesome sommar.

    SvaraRadera