tisdag 25 oktober 2011

Äntligen uppdatering plus ett nytt tradingspel (Fortuna Düsseldorf - 1860 München)

Efter att ha haft det lite körigt med diverse saker så planerar jag att börja uppdatera bloggen igen :) Sorry till alla som har tittat in varje dag utan att hitta något nytt content på sidan men där blir ändring nu.

Har inte heller blivit så mycket sports trading för min del. I förra veckan var man och handlade på Gekås för allra första gången i sitt liv och det var faktiskt riktigt roligt vill jag säga. Eller, inte jätteroligt när en massa galna pensionärer kör över fötterna med kundvagnarna men om jag bortser från detta var det en kul och dessutom dyr erfarenhet ;)
Jag brukar ha problem i början med min handling men efter ett tag när jag har "värmt upp" går det som tåget !

Hyrde även en stuga och sov där i 2 nätter med min flickvän och hennes familj så det var oerhört trevligt. Men nog om detta. Nu får det vara något spelrelaterat inte sant ? ;)

Tippade Topptipset i söndags och fick 7 rätt. Vilken match fick jag fel på. jo, QPR - Chelsea. Hade X2 och så blir det 1-0. Ni som såg matchen förstår säkert att jag inte har något hår på huvudet längre plus att mitt ordförråd inte var det bästa... Det var otroligt synd då utdelningen blev skyhöga 23.000 kr !!! Hade inte suttit fel men en man förstörde festen och det var domaren Chris Foy.

Man kan säga vad man vill men hans domarinsats i den matchen var miserabel att skåda. Visst, jag var en aning partisk då jag kunna vinna pengar men ni som såg matchen förstår vad jag menar. Bosingwas utvisning var sinnessjuk då Shaun Wright-Phillips aldrig hade hunnit fram till bollen innan Czech hade fått tag i den. Solklart gul kort men inte mer !

Drogbas utvisning... Där var det inget snack. Raka ben med dobbarna före, solklar utvising ! Helt rätt Foy !

Chelsea skulle iallafall haft MINST 1 straff dom också. Men domaren hade bestämt sig, det var en "hata Chelsea dag". Som ni märker är jag lite bitter inu men vad gör det, det var då och nu ser vi istället framåt :)

Nu till dagens efterlängtade tradingspel och förhoppningsvis även lite nya efterlängtade sports trading pengar på Betfair !!


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,4 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (21,0) och halvförsäkring på 1-1 (10,0).

Resultat: RÄTT !!! Ett självmål efter en kvart gjorde så att vinsten blev ett faktum även denna gången. Jag grönade ut mig på matchodds först och sedan min 1-1 försäkring. Ni som väntade blev inte ledsna heller, 3-0 blev slutresultatet :)

Kommentar/Analys:


Fortuna Düsseldorf är en maktfaktor denna säsong och i ligaspelet har man förkrossande statistik. Eller vad sägs om 8 vinster, 4 oavgjorda och 0 förluster ???

Man kan säga utan att tveka att laget har toppform för stunden.

1860 München har det en aning tuffare. De senaste 4 matcherna har renderat i 1 oavgjord och hela 3 förluster. Man ligger ändå på en respektabel niondeplats i ligaspelet och det anser jag vara okej.

Nu kan jag ju sluta tjata om ligaspelet när detta i själva verket är en match i tyska cupen och där vet vi att lagen kan ha halvbra inställning. Jovisst, så kan fallet vara men ikväll lär vi se ett heltaggat hemmalag mot ett lag vars tränare har sagt att allt fokus ligger på ligaspelet. Med tanke på formen så kan man ju börja undra om han luras ? ;) Skämt åsido, Düsseldorf satsar alltid på cupen och mot mot ett sånt här motstånd ska det bara bli vinst.

Allt annat vore helwicked...

Jag hoppas på ett mål för hemmalaget så man enkelt kan gröna ut och vinna lite sköna stålar :)

Vad säger mina trogna läsare ? Är jag helt fel ute eller cyklar Fortuna enkelt hem detta ikväll ?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar