söndag 5 november 2023

Speltips till Luton - Liverpool: Bet Builder hos Bet365 som involverar hörnor och kort

Liverpool Football Club

Söndagen bjuder på två Premier League matcher och jag väljer att ta sikte på 17:30 matchen där bottenlaget Luton Town ställs mot topplaget Liverpool som jagar en seger för att hänga på Manchester City i toppen av tabellen. De flesta förväntar sig såklart att Liverpool ska ta en relativt enkel vinst och jag är absolut redo att hålla med men 1X2 marknaden känns ändå inte så het att ge sig in på utan jag har istället valt att spela en Bet Builder till det sammanlagda oddset av 1,97 som jag tror väldigt mycket på. 

Speltips till Luton - Liverpool


Bet Builder hos Bet365

Luton fortsätter att ha det oerhört tufft

Efter 10 spelade omgångar så hittar vi nykomlingarna Luton Town på en mindre smickrande 18:e plats i tabellen med 5 inspelade poäng och även fast laget har lyckats att lämna jumboplatsen så finns där inte mycket som talar för att man ska lyckas klamra sig kvar i Premier League till nästa säsong. Under deras 10 första matcher så har man sett vilka brister som finns i lagbygget och blir där ingen förbättring så lär man ta klivet ner till The Championship. 

Det är inga större nederlag som Luton har lidit av men det är tyvärr deras oförmåga framför motsåndarmålen som har satt käppar i hjulen och 9 mål på 10 matcher skrämmer inte särskilt många. Deras bästa målskytt är Carlton Morris med 3 fullträffar så här långt.

Liverpool är inne i en positiv period

Jürgen Klopp och hans Liverpool har sett oförskämt bra ut under säsongsinledningen och tittar vi på samtliga tävlingsmatcher så har Liverpool vunnit 12, spelat oavgjort 2 gånger och endast förlorat 1 gång och detta var emot Tottenham så inget att skämmas över. Mohammed Salah och Darwin Nunez har sett pigga och alerta ut i offensiven och fortsätter dessa båda herrarna att leverera på liknande sätt hela säsongen så kommer Liverpool att bli en seriös utmanare till Premier League titeln.

Att någon av dessa spelare ska lyckas med bedriften att måla mot ett motstånd av Lutons kaliber är ingen högoddsare och ska man kunna utmana Manchester City så måste bara såna här matcher städas av och vinnas enkelt.

Analys av mina valda Bet Builder

Här är några viktiga punkter om varför jag har valt att spela på laghörnor för Luton samt hur många kort matchen sammanlagt kommer att innehålla:

  • Luton har i genomsnitt fått 5,6 hörnor/match under sina första 10 Premier League fajter.
  • Liverpool har i genomsnitt släppt till 4,8 hörnor/match under säsongen.
  • Luton har klivit över 3,5 linan för laghörnor i 80% av sina matcher.
  • Risken känns överhängande stor att Luton någon gång i matchen kommer att hamna i underläge och detta är självklart positivt för laghörnorna.
  • Ingen utav Lutons matcher (10 stycken) har gått över 6,5 kort den här säsongen.
  • Endast 1 av Liverpools matcher (10 stycken) har gått över 6,5 kort och detta var emot Tottenham där det blev 11 kort.
Det enda orosmolnet över himlen när det gäller min Bet Builder är att Andy Madley ska döma den här fighten och tittar vi på statistik över just den här domaren så har han hittills dömt 7 Premier League matcher och har då ett genomsnitt på 6,14 utdelade kort/match. 43 gula och 1 rött. Det är sannerligen ett väldigt högt snitt men i en sån här match ska det ändå väldigt mycket till för att vi ska få se 7 kort så jag väljer att bortse ifrån denna domardetaljen den här gången. Återstår och se om det var ett smart drag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar