onsdag 6 april 2022

Framtiden för Mo Salah: Vart kommer han att gå efter Liverpool?

Mo Salah har haft en oerhört framgångsrik tid i Liverpool. Under de senaste 5 åren har han varit en målspruta av rang, och har varit en av de största faktorerna för Liverpools stora framgångar. Sedan han kom till klubben har de helt enkelt presterat på en högre nivå än tidigare, och har gjort att de har varit en av de allra vassaste klubbarna i världen.

Frågan är dock, kommer han att stanna i Liverpool, eller kommer han att fortsätta sin framgångssaga i ett annat lag?

Det är en bra fråga, och är möjligt att ta del av för de som vill tippa fotboll. Om det i framtiden börjar närma sig en flytt för Mo Salah kommer det att vara möjligt att satsa på vart nästa steg i karriären leder. Det kommer därmed vara möjligt att tippa på om han ska ta steget till Barcelona, Egypten eller andra alternativ. Bettingplattformar erbjuder även andra alternativ när det gäller satsningar, t.ex. på vilket lag som ska vinna matchen, eller vilken spelare som kommer att göra flest mål.

4 möjliga alternativ för Mo Salah efter tiden i Liverpool

Nedan är exempel på möjliga alternativ:

Barcelona eller Real Madrid

Det är inte helt omöjligt att Mo Salah väljer att ta klivet till en annan toppliga i Europa. I sådana fall är Barcelona eller Real Madrid heta alternativ. De är bland de största klubbarna någonsin, och har lyckats attrahera några av världens bästa spelare genom tiderna.

Liverpool är dock en av de bästa klubbarna just nu, därmed är det inte säkert att Salah känner sig manad att faktiskt byta till en klubb som nödvändigtvis inte är bättre.

Många spelare som har varit i hans situation har dock valt att flytta till spanska ligan, varav David Beckham och Cristiano Ronaldo är ypperliga exempel på detta.

En italiensk toppklubb

Vi får heller inte glömma bort att Italien har några av de bästa klubbarna i världen. Juventus och Milan är exempel på starka lag som mycket väl kan locka till sig en spelare som Mohamed Salah. Därmed är det inte omöjligt att han tar klivet till Serie A om några år, även om så förmodligen är ganska osannolikt.

Kina eller Saudiarabien

Mo Salah kommer inte att spela i Kina eller Saudiarabien inom den närmaste framtiden. Han håller helt enkelt en alldeles för hög nivå. Men om han stannar kvar i Liverpool i ytterligare 5-8 år, finns det möjlighet att han senare tar klivet till antingen Kina eller Saudiarabien. Anledningen till detta är att de kan erbjuda löner som liknande ligor inte har möjlighet till. Det är därför några av världens största spelare har hamnat i dessa regioner under slutet av karriären.

Spel i hemlandet Egypten

Vi får heller inte glömma bort det faktum att det är möjligt att Mo Salah vill avsluta sin karriär i hemlandet Egypten. Han startade sin professionella karriär i Al Mokawloon, och det är inte omöjligt att han vill avsluta den på samma ställe.

Det finns även massvis med andra professionella klubbar i landet, och samtliga är förmodligen öppna för att ta emot Salah med öppna armar.

Det är inte omöjligt att Salah avslutar karriären i Liverpool

Mo Salah har en stark koppling till Liverpool. Därmed är det inte helt omöjligt att han helt enkelt väljer att avsluta sin fantastiska karriär i just Liverpool. Om han fortsätter att prestera på samma höga nivå kommer han förmodligen inte att vilja byta ner sig inom den närmaste framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar