tisdag 3 januari 2023

Min bettingstatistik för år 2022


Då var det dags att stänga bettingböckerna för år 2022 och göra en slutgiltig summering. Jag har påpekat det förut men jag säger det än en gång. Är du involverad inom betting så är en personlig spelbok A och O för att hålla koll på dina framsteg och/eller misstag. På så sätt kan man lära sig väldigt mycket på vägen och bli en bättre och mer framgångsrik spelare på sikt för visst är betting roligt, men vad är det egentligen för mening om man förlorar sina pengar sakta men säkert ?

Jag bokför samtliga mina spel på webbplatsen ThePlayer.com och mitt spreadsheet hittas genom att klicka här. Mellan perioden 2022-01-01 till 2022-12-31 så ser det ut på följande sätt:


Det har som du kan se varit ett ganska ansträngt bettingår och jag har inte riktigt kunnat få det att flyta på. Mycket sidled samt upp och ner men nu när krutröken har lagt sig så kan jag iallafall sammanfatta året med att hamna på +16,40 units efter 203 spel. Det är inte något som är superbra och jag hade högre förväntningar när året startade men plus är plus så man kan ändå inte känna sig alltför nedslagen.

Här nedanför kan du även se att jag har vunnit 100 av mina lagda spel samt förlorat 96 av dom och det är också något som jag inte känner mig 100% tillfredställd med. Hade räknat med fler vinster och mindre förluster men som sagt, ett slutresultat på +16,40 units får betyget svagt godkänt och jag är nu taggad på att göra bättre ifrån mig under år 2023.


Första spelet för året publicerade jag via mitt Twitterkonto under gårdagen och det började på bästa möjliga sätt med en vinst i matchen mellan Montpellier - Marseille. Nu är det bara till att fortsätta på den inslagna vägen så kommer bettingåret 2023 att bli riktigt bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar