onsdag 30 juni 2021

Inter Turku - Lahti: Kortmarknaden bjuder in till spel

Toppmöte väntar på Veritas Stadion i Finland då både hemmalaget Inter Turku och motståndarna Lahti har sett stabila ut såhär långt i Veikkausliiga med 21 respektive 14 inspelade poäng men då ska det nämnas att Lahti har lirat 2 matcher mindre än Turku.

Inter Turku är ett otroligt sevärt lag och har du hittills inte kollat på deras matcher så rekommenderar jag att göra just detta. Det är ett lag som är offensivt balanserat och då man nästan alltid kör med uppställningen 4-3-3 så blir det både anfall centralt såväl som via kanterna och med lirare som Furuholm och Kagayama på topp så har laget vanligtvis inte några större svårigheter att göra mål i sina matcher.

Lahti är i riktigt gott slag för dagen med 5 raka matcher utan något nederlag och man har faktiskt bara den här säsongen förlorat mot superlaget HJK samt topplaget KuPS så det är verkligen inte något att skämmas över. Just mot topplag, och då inte minst på bortaplan, så prioriterar man defensiven framför allt annat så ikväll lär man ge taktpinnen till Inter Turku som kommer att få föra dansen.

Då Inter Turku just kommer att äga mycket boll under matchens gång så har jag lokaliserat ett kortspel där jag anser spelvärde finns att hämta.

Speltips: Inter Turku Under 2,5 kort

Insats: 3/5 units (3% av spelkassan)

Odds: 2,38

Spelbolag: Unibet

Resultat: Inter Turku stannar på 2 kort. +4,14 units

Intressant kortstatistik för Inter Turku under pågående säsong och hur många kort som man dragit på sig i matcherna:

Mot KuPS = 2 kort

Mot Lahti = 2 kort

Mot Haka = 2 kort

Mot Honka = 3 kort

Mot KTP = 2 kort

Mot HIFK = 3 kort

Mot Mariehamn = 3 kort

Mot KuPS = 4 kort

Mot SJK = 4 kort

Mot Ilves = 2 kort

För att summera, i 50% av sina matcher har man klivit över 2,5 kortlinan och när det gäller hemmaplan så har man klivit över linan 2/5 gånger.

Med denna statistik som jag har plockat fram och med rådande förutsättningar/förväntad matchbild så ser jag som sagt värde i att spela hemmalaget Under 2,5 kort till oddset 2,38. Det är helt klart ett överodds där 3 units känns kanon att sätta som insats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar