lördag 26 juni 2021

Lagmålsmarknaden i matchen mellan Italien - Österrike känns hyperintressant!

Då var det dags för utslagsrundorna i Europamästerskapet och det känns ofattbart ovisst när gäller vilket lag som kommer att ta hem pokalen ! Finns gott om kvalité i en rad lag som fortfarande är kvar och ett av dessa är Italien. Italien möter ikväll Österrike och jag tror inte att många i världen förväntar sig att Österrike ska kunna slå ut italienarna redan i en åttondelsfinal. Det vore en praktskräll med tanke på hur stabila Italien hittills har sett ut. Jag har riktat in mig på lagmålsmarknaden och spelet som har lagts inför matchen är:

Match: Italien - Österrrike

Start: 21:00

Speltips: Italien Ö1,5 mål

Odds: 1,94

Insats: 3/5 units (3% av spelkassan)

Spelbolag: Pinnacle

Resultat: 0-0 efter 90 spelade minuter och en riktigt svag match av Italien.

Italien lekte sig förbi gruppspelet och detta med bravur. 3 segrar, 7 mål framåt och 0 insläppta talar sitt tydliga språk. Det är nästan ologiskt svårt att göra något mål på Italien då man innan EM sparkade igång hade hållit nollan i 8 raka matcher. Just nu är man uppe i 11 raka matcher med intakt nolla så här är verkligen något att bita i för Österrike... Som sagt, offensiven har fungerat klockrent och med spelare som Immobile, Insigne och Berardi längst fram förstår man varför. Det är högklassiga lirare som oftast sätter chanserna när dom väl dyker upp.

Den enda nackdelen till den här matchen är att Italien fick spela samtliga sina gruppspelsmatcher hemma på Stadio Olimpico i Rom men kvällens batalj ska spelas på Wembley Stadium i England. Av förklarliga skäl så kommer stödet inte alls att vara lika stort men detsamma gäller för Österrike så detta bör inte störa särskilt mycket tycker jag. Men det blir trots allt en viss omställning för spelarna och i utslagsmatcher kan man dessutom bli lite mer försiktiga per automatik.

Österrike tog sig vidare i gruppen efter att ha hamnat på en andraplats med 2 vinster (mot Nordmakedonien och Ukraina) och 1 förlust (mot Holland) men jag tycker verkligen inte att laget har imponerat nämnvärt. Nordmakedonien var bara riktigt dåliga och Ukraina spelade långa stunder ut Österrike utan att förvalta sina chanser. Mot Holland hade man ingen chans och det blev en klar 2-0 förlust.

Med detta i färskt minne så känns Italien som en övermäktig motståndare på förhand. Visst har Österrike bra spelare där David Alaba är den största stjärnan men det känns ändå väldigt tunt när man möter fantastiskt bra lag.

Matchbilden är ju inte speciellt svår att se framför sig när domaren blåser igång kampen. Italien kommer att äga väldigt mycket boll och Österrike kommer att fokusera på att ligga rätt i sina positioner och inte bjuda på 1 cm i defensiven. Skulle det bli ett tidigt 1-0 mål så kan detta rinna iväg men Österrike har visat upp ett stabilt försvar en längre tid så där ska dom inte underskattas. Men med tanke på den offensiva kraften som italienarna besitter så tror jag att det här blir en svettig kväll för motståndarna.

Italien ska ha goda chanser att hitta minst 2 mål under 90 minuter och oddset 1,94 är spelvärt med en medelinsats enligt mig. Mitt utgångstips sätter jag till 2-0.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar