tisdag 25 maj 2021

Fint värde i en av nattens Copa Sudamericana matcher

Grupp F i Copa Sudamericana ska till att avgöras under onsdagsnatten svensk tid och jag har hittat ett spel där ena laget både har klassen + motivationen och spelet känns väldigt bra på förhand. Kan inte se detta misslyckas och i värsta fall bör det bli pengarna tillbaka då jag har riktat in mig på ett asian handikapp lir.

Nu till själva matchen!

Match: Palestino - Libertad

Start: 00:15 (26:e maj)

Speltips: Libertad -1 (asian)

Odds: 2,20

Insats: 4/5 units

Spelbolag: Pinnacle

Palestino hittar vi på en mindre smickrande jumboplats i gruppen och på 5 matcher har laget endast skrapat ihop 1 poäng. Än värre blir det när vi tittar närmare på målproduktionen då vi även här hittar en 1:a när det gäller mål framåt. För övrigt 7 insläppta mål och som du säkerligen redan har räknat ut så har Palestino ingen chans att avancera vidare ifrån gruppspelet. Finns inte heller någon chans till att "snygga till" placeringen då man vid eventuell vinst landar på 4 poäng och tredjeplacerade Newells Old Boys har i skrivande stund 7 inspelade poäng.

Finns därmed ingen motivation hos det chilenska gänget och inte nog med detta utan trots att man står som hemmalag så saknas hemmaplansfördelen då man på grund av Covid-19 blivit tvungna att spela på neutral plan i Rancagua som är en stad i centrala Chile.

Palestino har ligamatch mot O'Higgins om 3 dagar så frågan är hur mycket kraft som kommer att läggas på en betydelselös match som den här ? Laget har börjat illa när det gäller just ligafotbollen med 7 poäng på sina 5 första matcher så är inte tränaren Jose Luis Sierra Pando helt förvirrad så lär han spara spelare och det är just detta som det surras om innan den här matchen också. Något som har fått oddset att börja sänkas hos samtliga bettingbolag.

För Libertads del ser det lite ljusare ut. Just nu hittar vi laget på förstaplatsen med 10 poäng och då det enbart är 1 lag i gruppen som avancerar vidare så är detta en oerhört viktig match. Både Newells Old Boys (7 poäng) och Atletico GO (9 poäng) har möjligheten att ta sig förbi Libertad och dessa båda klubbarna möter varandra vid samma klockslag som vår match drar igång så det är upplagt för spänning!

Men med tanke på förutsättningarna så tror jag att Libertad kommer att ta en relativt enkel seger mot ett inspirationslöst samt motivationslöst Palestino lag som redan nu bör ha tankarna på nästa viktiga ligamatch istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar