lördag 22 maj 2021

Lördagskupong till oddset 23,90 som involverar 6 matcher

Den här lördagen till ära så tänkte jag bjuda på en kupong som jag har suttit och knåpat ihop under morgontimmarna och kupongen involverar fotboll ifrån Sverige, Spanien, Finland och USA. Ett handbollsspel ifrån Tyskland har dessutom kastats in bland smeten och här kommer mina spel + lite info/analyser kring mina valda objekt.


Match 1: Österlen FF - Qviding (16:00)

Speltips: Qviding FT

Österlen FF är nykomlingar i Division 1 Södra och det går verkligen inte bra. Efter 7 matcher har laget skrapat ihop 11 poäng och ligger nästsist i tabellen. Både målskytte och uppbyggnadsspel har varit av låg kvalité och när formstarka Qviding kommer på besök lär det inte bli lätt. Oddset på en bortavinst har redan sjunkit en del men allt över 1,90 är starka kort här! Spelar även denna godbit som singel hos Nordicbet till 2,30 som är ett värdeodds deluxe.


Match 2: SJK - HJK (16:00)

Speltips: HJK Ö1,5 mål

De regerande mästarna HJK har startat året upplaga utav Veikausliiga oerhört starkt och på sina inledande 4 matcher har man raden 3-1-0 med 9 mål framåt. Motståndarlagen har inte heller varit av någon dålig dignitet så HJK blir svårtuggade hela säsongen så som det ser ut nu. Idag möter man SJK på bortaplan och det är en lurig match då SJK står för fina prestationer i sina hemmamatcher men här tror jag att det blir för tufft. Oddset på att HJK pangar in 2 bollar under 90 minuter är fint så den här tar jag med på kupongen utan att tveka!


Match 3: Real Madrid - Villareal (18:00)

Speltips: Ö3,5 kort

Det är alltid tuffa kamper mellan båda dessa lagen och idag blir det lite extra power kring matchen och detta på grund av:

Real Madrid MÅSTE vinna för att ha chans till ligatiteln.

Villareal MÅSTE vinna eller ta poäng för att säkra Europa League avancemang till nästa säsong.

Kan bli riktigt grisigt under matchens gång och inte minst när vi närmar oss slutet med heta känslor åt båda hållen så minst 4 kort känns extremt sannolikt!


Match 4: THW Kiel - Melsungen (20:30)

Speltips: THW Kiel Ö15,5 mål (första halvlek)

Det ska sägas att jag inte är någon expert på att lira handboll men den här linan är generös när ett av världens bästa handbollslag spelar på hemmaplan. I bortamötet den 22:a april stannade Kiel på 15 mål under första halvlek och hemma lär man ösa på ännu mer precis som vanligt. Skulle inte alls förvåna om vi får se mellan 17-20 mål under de första 30 minuterna av matchen. Riktigt bra spel och den här är mer än given på lördagskupongen!


Match 4: Portland Timbers - Los Angeles Galaxy (21:30)

Speltips: LA Galaxy Ö0,5 mål + LA Galaxy Ö3,5 hörnor (Spelbyggare)

Avslutningsvis så har vi en riktig godbit att se fram emot i MLS när Timbers tar emot Galaxy! Här förväntar man sig öppet spel och målkalas så att Galaxy gör minst 1 mål ser jag nästan som bankränta. Men att dessutom kombinera detta med Galaxy Ö3,5 hörnor ger ett odds på 1,95 och det är kanonvärde då Galaxy har producerat väldigt många hörnor i säsongsupptakten samt att vid eventuell ledning så fortsätter de att pressa på framåt. Så detta är ett tryggt och stabilt spel.


Lycka till vid eventuell rygg och bäst odds fick jag på ATG så där lämnar jag in min kupong. Kör en insats på 500 kr så nu är det bara till att luta sig tillbaka och se spelen bli gröna på löpande band!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar