söndag 23 maj 2021

Söndagsnöjet blir en åttling till 70,41 gånger smeten

De europeiska ligorna håller på att stänga sina dörrar och igårkväll kunde vi se Atletico Madrid bli mästare i Spanien efter en ganska rafflande fight enda in på mållinjen mot lokalrivalen Real Madrid. Riktigt kul när ligorna lever tills sista omgången! Något som är väldigt sällsynt nuförtiden.

Idag är fotbollsutbudet riktigt trevligt så då passar jag på att lira en söndagskupong som involverar 8 spelobjekt. Gårdagen bjöd inte på någon större succé så idag kan det faktiskt bara bli bättre! Presenterar först hur kupongen är utformad här nedanför och därefter kommer korta analyser på grund av tidsbrist. Måste hinna till söndagskyrkan förstår ni ;)

Kalmar FF - Hammarby IF: Kalmar FF Ö4,5 hörnor

Aston Villa - Chelsea: Ö9,5 hörnor

Djurgården - IFK Göteborg: Djurgården Ö1,5 mål

IFK Mariehamn - FC Haka: IFK Mariehamn DNB

Ålesund - KFUM: Ålesund Ö1,5 mål

Atalanta - Milan: Atalanta Ö4,5 hörnor + Ö9,5 hörnor

Seattle Sounders - Atlanta United FC: Ö10,5 hörnor
 
Sammanlagt odds: 70,41

Min insats: 500 kr

Spelbolag: ATG

Matchanalyser

Kalmar FF har jag följt i inledningen av Allsvenskan och de söker sig ofta ut till kanterna när man är i offensivt straffområde. Detta har renderat i en hel del hörnor och mot Hammarby är även risken hyfsat stor att man hamnar i underläge och detta skulle innebära ett enormt plus för mitt valda spel såklart. Anser därför att Kalmar ska ha goda chanser till att fixa minst 5 hörnsparkar idag.

Sista omgången i Premier League och dessutom släpps 10.000 åskådare in på samtliga arenor. Chelsea har under Thomas Tuschel varit ett oerhört hörnrikt gäng och Aston Villa, med åskådarna i ryggen, ska även dom kunna producera en och annan hörna under 90+ minuter. Ska även nämnas att Chelsea har allt att spela om då en Champions League plats står på spel så det lär bli offensiv fotboll.

Är en IFK Göteborg supporter till 100% men spelar man med känslorna så kommer man aldrig att vinna. Ser inte fram emot dagens bortamatch då det lär bli jobbigt värre! Göteborg har inte sett bra ut i sin defensiv och vid normal utdelning bör Djurgården stänka in 2 bollar relativt enkelt.

FC Haka är nykomlingar i Veikkausliiga och ska nu spela borta mot ett hemmastarkt Mariehamn lag. Haka har inte rosat marknaden och sist blev det en förnedrande 0-3 förlust mot KTP... Det säger det mesta om vilken kvalite Haka besitter och här lär man inte vinna. Känns stabilt med en "försäkring" om det mot all förmodan skulle bli oavgjort.

Ålesund åkte ner ifrån högsta ligan i Norge till den här säsongen och klubben har klargjort en sak. Målet är att ta sig upp direkt! Tittar man på spelarmaterialet så har man det absolut bästa laget i alla kategorier så KFUM bör få en svettig afton. 3-0 eller 3-1 känns som rimliga resultat i min värld.

Atalanta vill behålla sin andraplats och Milan spelar för en Champions League plats. Kommer att bli en ruggigt spännande drabbning att följa och det lär svänga åt båda hållen. Upplagt för hörnor och då Atalanta ofta är en självgående hörnmaskin så känns mitt kombinerade spel grymt bra!

Seattle Sounders tar emot Atlanta United i en av de mest intressanta matcherna den här MLS omgången. Oddset på en hemmavinst är klent då Atlanta har visat fina tendenser i upptakten av ligaspelet och båda dessa lagen är otroligt anfallsglada. Ingen feeling för hur många mål här blir men däremot så erbjuder hörnmarknaden värde så minst 11 hörnor ska vi kunna bevittna om inget märkligt inträffar tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar