lördag 28 december 2013

Tradingspel nummer 156: Norwich - Manchester United

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: VINST !!! Men en liten sådan då man var tvungen att va aktiv under matchens gång. Men det kvittar, ändå fint att avsluta 2013 med nya cash på kontot ! Nya tag under 2014 och redan den 1 januari :)

Kommentar/Analys:


Jag såg Norwichs match mot Fulham på annandagen och det var ingen vacker syn. Man tog ledningen men man tappade sen och förlorade med 1-2... Kan man inte ta poäng i såna matcher så får man nog svårt att hålla sig kvar i Englands finrum till nästa säsong. Idag tvingas man klara sig utan mittbacken Michael Turner och det är ett sort avbräck. Inte minst när man möter Man United...

United sattes i ett tidigt 2-0 underläge borta mot Hull i förra PL matchen men man lyckades reda ut den knepiga situationen och till slut fira segern med 2-3. Ett stort plus var att Michael Carrick gjorde comeback efter skada och han förväntas starta idag.

För övrigt så saknas en del viktiga spelare. Phil Jones, Robin Van Persie, Rafael och Valencia för att vara exakt. Men truppen är beredd och man kan trots detta ställa upp med en rätt hyfsad startelva. Preliminärt kommer den att se ut på följande sätt:

De Gea; Evra, Vidic, Evans, Smalling; Young, Carrick, Cleverley, Januzaj; Rooney, Welbeck.

Snart är 2013 slut och förhoppningsvis kan jag utöka min statistik med en ny tradingvinst med hjälp av Fotbollspengar 5.0 :)

2 kommentarer:

 1. Tackar för ett fint tradingår med många goda tips från din sida.
  Hoppas nästa år blir minst lika bra och inkomstbringande.
  Jag vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År och all lycka och framgång även 2014.
  /Janne

  SvaraRadera
 2. Tack för de värmande orden!

  2014 ska bli ännu bättre är det tänkt och ge mer cash i plånboken till alla följare av bloggen.

  SvaraRadera