tisdag 17 december 2013

Tradingspel nummer 151 och 152: Osasuna - Malaga

Tradingmetod: Huvudsystemet och Över/Under 1,5-Trading-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: PERFEKT !!! Båda spelen satt klockrent !! 

Kommentar/Analys:


Har varit dåligt med tradingspel på sistone. Anledningen är tidsbrist. Mycket som ska fixas inför julen men nu är det iallafall lite lugnare. Alla julklappar är inhandlade, granen är påklädd och glöggen står redo! Kommer bli mer frekventare publiceringar från och med idag.

Det är rätt ovanligt att jag kör två tradingspel i samma match men idag måste jag bara testa då det finns fina förutsättningar att båda spelen sitter!

Returmöte mellan Osasuna och Malaga i spanska cupen. Första mötet slutade 3-3 efter att Malaga haft ledningen med 3-0 ! Detta betyder i sin tur att Malaga MÅSTE vinna dagens match om avancemang ska bli verklighet. 0-0 räcker inte. Osasuna går då vidare på fler gjorda bortamål. Så Malaga måste köra på och vi kommer garanterat att få se ett offensivt spel redan från första minuten.

Med andra ord, det är upplagt att spela med Huvudsystemet och Över/Under 1,5-Trading-Metoden från Fotbollspengar 5.0 !

Vill du ge dig själv en riktigt bra julklapp som du kommer att kunna tjäna pengar med varje dag ? Då rekommenderar jag att investera i ett Fotbollspengar 5.0 medlemskap! Jag har använt denna sports trading produkt sen 2009 och jag har cashat in rejält under dessa år! Intresserad ? Klicka då dig in här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar